Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου

Το βιβλίο του παρουσίασε το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου». Μάλιστα, ο νικητής του Survivor είχε φροντίσει μέσα από τα social media να δώσει μία πρώτη γεύση για το βιβλίο του, για το οποίο είχε πει ότι του άρεσε. Αν και δεν είχε προλάβει, όπως πάλι ο ίδιος είπε «να το διαβάσει μονοκοπανιάς».

Ο Ντάνος, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στο οποίο αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής, στα μάτια πολλών τηλεθεατών, ήταν το «λαϊκό παιδί», ο «λαϊκός ήρωας». Ακόμη και ο «ιδανικός γαμπρός» για πολλές μαμάδες. Και το προφίλ του αυτό ενισχύθηκε κι άλλο μέσα από τη συμμετοχή του στο σήριαλ, «Τατουάζ».

Έτσι, ο κόσμος και κυρίως οι γυναίκες όλων των ηλικιών, το Σάββατο αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και στήθηκαν έξω από το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια υπογραφή του Ντάνου.

Στο πολυσυζητημένο βιβλίο του Γιώργου  Αγγελόπουλου, περιλαμβάνονται τα  βιώματα και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του, ενώ μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και για άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα. «Θα διαβάσετε τη δική μου οπτική γωνία για… εμένα», δήλωσε ο Ντάνος για το βιβλίο του

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: