Κοσμήματα στην παραλία; Έτσι τα φορούν οι Ελληνίδες celebrities

Κοσμήματα στην παραλία; Έτσι τα φορούν οι Ελληνίδες celebrities

Ένα θέμα που σε έχει βάλει αρκετές φορές σε δίλημμα…

Το ότι ήδη έχεις αγοράσει τα μαγιό του καλοκαιριού είναι δεδομένο. Το ότι έχει πάρει το μάτι σου ένα νέο ολόσωμο ή μπικίνι με cut-outs, που πολύ θα ήθελες να το προσθέσεις στη swimwear συλλογή σου, είναι επίσης αλήθεια. Και αφού έχεις ονειρευτεί, φανταστεί και συνθέσει τα beach looks σου συνδυάζοντας το αγαπημένο σου μαγιό με ένα denim shorts ή ένα αέρινο καφτάνι, έρχεται η στιγμή για τα κοσμήματα.

Ιδού το ερώτημα: Να φορέσω ή να μη φορέσω κοσμήματα στην παραλία; Πόσες φορές δεν έκανες φέτος το καλοκαίρι αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου; Πολλές, είναι η απάντηση. Και εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι άνετα μπορείς να φοράς κοσμήματα στην παραλία κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς και δημιουργώντας ένα κομψό και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Οι Ελληνίδες celebrities έχουν πάρει master σε αυτόν τον τομέα και- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- έχουν καταφέρει να κάνουν statement εμφανίσεις παραλίας ολοκληρώνοντας το beach look τους πάντα με τα πιο στυλάτα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

«Νικητής» ανάμεσα στα κοσμήματα ανακηρύσσεται το μενταγιόν και ιδιαιτέρως το layering κοσμημάτων στο λαιμό, που έχουν λατρέψει η Δούκισσα Νομικού και η Αθηνά Οικονομάκου. Και τα σκουλαρίκια, όμως, τα οποία συχνά επιλέγουν η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κατερίνα Καινούργιου είναι ικανά να αφήσουν το στίγμα τους σε κάθε beach look σου…

Διάβασε ακόμα: 5+1 τρόποι να εντάξεις τις παστέλ αποχρώσεις στα καλοκαιρινά σου σύνολα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: