Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές φωτογραφίζονται με το νέο adidas Z.N.E. HOODIE FAST RELEASE

Η adidas παρουσιάζει το Z.N.E. Hoodie Fast Release. To νέο hoodie επιστρέφει ανανεωμένο με fast-release φερμουάρ για τους αθλητές που θέλουν να είναι έτοιμοι για δράση και απολαμβάνουν τον αθλητισμό κάθε στιγμή της ζωής τους.

Για το λανσάρισμα του νέου Z.N.E. Hoodie Fast Release κορυφαίοι Έλληνες αθλητές φωτογραφίζονται δείχνοντας πως αποδέχονται την πρόκληση κάθε στιγμή και πως αποδίδουν στο έπακρο σωματικά και πνευματικά. Οι  αθλητές που φωτογραφήθηκαν αναδεικνύοντας την ετοιμότητα που έχουν κάθε στιγμή στο άθλημά τους είναι ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Γιάννης Μπουρούσης, διεθνείς μπασκετμπολίστες, ο Εμμανουήλ Καραλής, διεθνής αθλητής στο άλμα επί κοντώ, ο Κώστας Φορτούνης, διεθνής ποδοσφαιριστής, οι Κατερίνα Δαλάκα, Ελισάβετ Πεσιρίδου,  Αναστασία Μαρινάκου, Αθηνά Κοΐνη, Λίλη Αλεξούλη πρωταθλήτριες του στίβου και η Εύα Χαντάβα, διεθνής αθλήτρια του volley.

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές φωτογραφίζονται με το νέο adidas Z.N.E. HOODIE FAST RELEASE

Το νέο Z.N.E. Hoodie ξεχωρίζει για το νέο fast-release φερμουάρ που ανοίγει με μια μόνο κίνηση και το νέο εξελιγμένο σχεδιασμό του που προσφέρει καλύτερη εφαρμογή. Παράλληλα, το iconic λευκό logo τονίζει το αθλητικό στιλ με τη μοναδική υπογραφή του brand. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακό και πλήρως βιώσιμο πολυεστερικό ύφασμα, το ανάλαφρο hoodie διαθέτει τεχνολογία Climalite για άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το look ολοκληρώνει η χαλαρή εφαρμογή και ο μαλακός γιακάς φτιαγμένος από το ίδιο ελαφρύ Climalite υλικό.

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές φωτογραφίζονται με το νέο adidas Z.N.E. HOODIE FAST RELEASE

Ανακάλυψε και εσύ το νέο adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release online στο adidas.gr , στα adidas Stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

#ZNE

Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στις σελίδες adidas GR στο Facebook και στο @adidasgr στο Instagram.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: