Κορονοϊός: Σχέδιο «πασχαλινό τραπέζι» από την αστυνομία – Ειδικά μέτρα στη Βαρβάκειο και περιπολίες σε ναούς

Η Αστυνομία έχει οργανώσει τρία επιχειρησιακά σχέδια για την Μεγάλη Εβδομάδα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, με το φετινό Πάσχα λόγω κορονοϊού να είναι για όλους διαφορετικό.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα υπάρξει η επιχείρηση «πασχαλινό τραπέζι» και θα αφορά περιπολίες σε καταστήματα τροφίμων, όπως επίσης και στις λαϊκές αγορές.

Όσο για την Βαρβάκειο Αγορά, η είσοδος θα γίνεται από την οδό Αρμοδίου ανά 10 άτομα, ενώ η έξοδος από την οδό Αριστογείτονος, με αστυνομικούς να επιτηρούν τα μέτρα.

Οι Αρχές έχουν λάβει μέτρα και για τις εκκλησίες, όπου θα υπάρξουν αυξημένες περιπολίες έξω από ναούς, κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτης και την Μεγάλη Παρασκευή. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, στην αστυνομία υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να προκύψει από ορισμένους παραβίαση της απαγόρευσης για την περιφορά του Επιταφίου, όπως επίσης και της λήψης της Θείας Κοινωνίας.

Ειδικό σχέδιο έχει δρομολογηθεί για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, με τους ελέγχους να εστιάζουν σε πιθανόν μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις για το πασχαλινό τραπέζι.

Οι αστυνομικοί θα προβούν σε στοχευμένες παρεμβάσεις σε αυλές και σε ταράτσες, αν διαπιστωθεί παραβίαση των μέτρων.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: