Κορωνοϊός: Με βαριά συμπτώματα ακόμη και νέοι που δεν έχουν εμβολιαστεί

Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας 36χρονης που εισήχθη στο νοσοκομείο την Πρωτοχρονιά — «Ένιωθα ότι η Γη χάνεται κάτω από τα πόδια μου» λέει – Νοσηλεύεται για όγδοη ημέρα μακριά από τους δικούς της

«Ένιωθα ότι η Γη χάνεται κάτω από τα πόδια μου μόλις άκουσα για διασωλήνωση νόμιζα ότι γκρεμίστηκαν όλα μου τα όνειρα και όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα». Τα λόγια ανήκουν στην 36χρονη Ελπίδα, που δεν είχε εμβολιαστεί και παρά το νεαρό της ηλικίας της, βρέθηκε στο νοσοκομείο Ελπίς με κορωνοϊό και οξυγόνο στο 77 την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Η περίπτωσή της δείχνει ότι οι ανεμβολίαστοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν είναι προστατευμένοι απέναντι στο ενδεχόμενο σοβαρής νόσησης με Covid.

Η Ελπίδα περιέγραψε στο Mega τη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό. Για όγδοη ημέρα νοσηλεύεται μακριά από τους δικούς της ανθρώπους, μόνη και νιώθοντας φόβο.

«Ακόμα και τώρα που μιλάω βήχω και δεν μπορώ να διαβάσω καλά από την έλλειψη του οξυγόνου. Είχα πρόβλημα με την υγεία μου και δε μπορούσα να κάνω το εμβόλιο, βέβαια τώρα μετά από αυτό που πέρασα το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να το κάνω. Σκέφτομαι με το που βγω από εδώ και μου επιτρέψει η ιατρική επιστήμη να κάνω τη δόση που μου αναλογεί» είπε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: