Κορωνοϊός-Αντιδήμαρχος Φαιστού: “Κι εγώ έλεγα ότι ο ιός είναι γρίπη αλλά κινδύνευσα να πεθάνω” [βίντεο]

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης μοιράστηκε την προσωπική του εμπειρία αναφορικά με το πως, από αρνητής του κορωνοϊού, έγινε ένθερμος υποστηρικτής της χρήσης μάσκας.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης, ο οποίος, αν και στην αρχή θεωρούσε πως ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη, πλέον απευθύνει μηνύματα για τη χρήση της μάσκας.

«Κι εγώ στην αρχή έλεγα υπάρχει, δεν υπάρχει; Μια απλή γρίπη είναι. Μπορεί και και γι’ αυτό να τιμωρήθηκα», είπε αρχικά, ενώ πρόσθεσε πως «μου άφησε προβληματάκι ο ιός. Έχω μια ουλή στο δεξιό λοβό και θα κάνει καιρό να κλείσει. Αυτή είναι η τιμωρία μου γιατί έλεγα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα».

Ο κ. Φασομυτάκης απευθύνθηκε στη συνέχεια στους γονείς λέγοντας πως «όταν θα πεις στο παιδί σου δεν θα βάλεις μάσκα και κολλήσουν η γιαγιά και ο παππούς και πεθάνουν δεν θα έχεις τύψεις μετά; Πρέπει να το περάσεις για να μάθεις;».

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού επί 40 μέρες ήταν θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο.

«Κινδύνευσα να πεθάνω. Κάθε βράδυ παρακαλούσα την Παναγία να γίνω καλά», σημείωσε.

«Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους», κατέληξε ο κ. Φασομυτάκης.

Διαβάστε ακόμη:Κορωνοϊός: Σοκάρουν ακτινογραφίες που δείχνουν τη ραγδαία επιδείνωση στους πνεύμονες 38χρονου ασθενή

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: