Κορίτσια προσοχή! 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τους άντρες σε καιρό Μουντιάλ

Αν είσαι από εκείνες τις γυναίκες που ακούν την λέξη και νομίζουν πως είναι κάποια καινούρια μάσκαρα, κάποιο καινούριο κραγιόν ή κάποια καινούρια μάρκα ρούχων, ήρεμησε! Εμείς είμαστε εδώ!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο (Μουντιάλ) είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός στον πλανήτη και πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια. Φέτος λαμβάνει χώρα στη Βραζιλία και οι άντρες ζουν και αναπνέουν για τους αγώνες, ενώ εσύ θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη και υπομονετική για να μην πάρεις… κόκκινη κάρτα! Διάβασε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τους άντρες σε καιρό Μουντιάλ:

Εξαφανίζεσαι

Από προσώπου γης! Άφησε τον στο σπίτι με τους φίλους του να δει τα ματσάκια και μην το ενοχλείς καθόλου. Δεν… επικοινωνεί με το περιβάλλον. Αν αδιαφορεί πλήρως για την ύπαρξη σου, μην το πάρεις προσωπικά. Δεν έχει να κάνει μαζί σου, δεν φταις σε τίποτα. Απλά, πρέπει να το περάσει μόνος του και κάντου εσύ μια κλήση μετά από κάποιες ώρες (δύσκολο να σου απαντήσει…).

Μην του μιλάς

Αν τύχει να βρίσκεσαι στο σπίτι μαζί του και βλέπει αγώνα, μην τον διακόψεις. Αν έχεις κάτι σοβαρό να συζητήσεις ή να κανονίσεις μαζί του, μην του το πεις! Το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε. Αν πάλι όχι, θα δείχνει ότι σε παρακολουθεί, αλλα το μθαλό του θα τρέχει με την… μπάλα!

Ενημερώσου

Το παιχνίδι είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία για εκείνον. Ανάλυση, συζήτηση, απόψεις, στοίχημα και πολλά άλλα. Ενημερώσου για τις ώρες που θα μεταδίδονται οι 2-3 αγώνες της ημέρας, κάνε την πρόσθεση (90 λεπτά περίπου το ματσάκι), οπότε γνωρίζεις πότε να μην του τηλεφωνείς και πότε να μην του στέλνεις μηνύματα. Αν δεν σου απαντήσεις, μην το πάρεις προσωπικά, εμείς σε προειδοποιήσαμε!

Υπομονή

Οπλίσου με υπομονή. Δεν πρέπει να δείχνεις στον σύντροφο σου ότι ενοχλησε. Φούλαρε το σπίτι με μπύρες, αναψυκτικά, πίτσες, πατατάκια και πήγαινε μια βολτίτσα με τις φίλες σου. Στην επιστροφή σου, να είσαι έτοιμη να ακούσεις τον… πόνο του ή και την χαρά του. Δεν ξέρεις καμιά φορά, η συζήτηση μπορεί να οδηγήσει στο κρεβάτι σας και να μπουν πολλά… γκολ!

Μελέτησε

Ίσως είναι από εκείνους που θέλει να είσαι ενημερωμένη. Μάθε ποιες ομάδες συμμετέχουν στο Μουντιάλ, μάθε πληροφορίες για τους παίκτες, εκφράσου ελεύθερα και δεν τον λίγο πως αντιδρά σε όλα αυτά. Μπορεί να έχει διάθεση για συνεργασία και που ξέρεις; Μπορεί να… κολλήσεις κι εσύ και να ανακαλύψετε ένα ακόμα κοινό σημείο!

 

 

sxeseis

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: