Κόρινθος: Λήστεψαν διανομέα φαγητού χτυπώντας τον με αυτοκίνητο!

Ηταν πεσμένος στο έδαφος και αιμόφυρτος, οι ληστές τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και άρπαξαν τα περίπου 500 ευρώ που είχε μαζί του και το κινητό του

Aντιμέτωπος με τον τρόμο βρέθηκε ένας διανομέας φαγητού από φαστ φουντ της Κορίνθου, ο οποίος έπεσε σε ενέδρα τσιγγάνων ληστών την στιγμή που μετέφερε μια παραγγελία στα Εξαμίλια. Οι δράστες τον χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους και δεν έφτανε που τον τραυμάτισαν, τον χτύπησαν κιόλας για να αρπάξουν τις εισπράξεις του!

Ο άτυχος νεαρός κινούνταν με το μοτοποδήλατό του στην επαρχιακή οδό Κορίνθου- Εξαμιλίων, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο των δραστών πετάχτηκε μπροστά του και του  έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί. Οι άγνωστοι κακοποιοί βγήκαν αμέσως από το όχημά τους, όχι όμως για να τον βοηθήσουν αλλά για να… συνεχίσουν να τον χτυπούν!

Και ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος και αιμόφυρτος, οι τσιγγάνοι τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και άρπαξαν τα περίπου 500 ευρώ που είχε μαζί του και το κινητό του. Μάλιστα, προσπάθησαν να πάρουν και το μοτοποδήλατο, αλλά ο νεαρός κατάφερε να το συγκρατήσει! Οι ληστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και το θύμα κατέφυγε σε ένα κοντινό σπίτι, όπου ενημέρωσε τη δουλειά του για την περιπέτεια που έζησε και το αστυνομικό τμήμα Κορίνθου, που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους κακοποιούς.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: