Κόρινθος: H τρομακτική στιγμή που 19χρονος παρασύρεται από οδηγό ο οποίος βάζει όπισθεν και τον πατά ξανά

Ο χρόνος παγώνει και ο βαθμός ασυνειδησίας δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό. Είναι η στιγμή της παράσυρσης 19χρονου στον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου από οδηγό, ο οποίος αφού χτυπά τον πεζό, στη συνέχεια βάζει όπισθεν και ξαναπερνά από πάνω του.

Τρία χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το ξημέρωμα. Ο 19χρονος, κατάφερε να επιζήσει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά για την πλήρη ανάρρωσή του. Η αδελφή του 22χρονου σήμερα Νίκου Κοντογιάννη, μιλώντας στο Mega εξηγεί: «ο οδηγός εκτελεί οπισθοπορία και διέρχεται πάλι από το σώμα του αδερφού μου που βρίσκεται κάτω στο οδόστρωμα».

«Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα από αυτό που βρίσκομαι εγώ και η πορεία του προς εμένα φαίνεται αδικαιολόγητη. Αφού με χτύπησε, εκτέλεσε οπισθοπορία, κάνει μια ελαφρά αναπήδηση και περνάει από πάνω μου. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είμαι στο οδόστρωμα, αντιλαμβάνομαι τα φώτα στο πεζοδρόμιο, κάνω όσο πιο αριστερά μπορώ για προφανείς λόγους και μετά θυμάμαι που ξύπνησα στο νοσοκομείο», τα λόγια του νεαρού από την εφιαλτική εκείνη βραδιά που βίωσε.

«Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω, δεν έχουμε διενέξεις, δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών», προσθέτει.

Μυστήριο, πάντως, μέχρι σήμερα παραμένει η ταυτότητα του άνδρα που ειδοποιήθηκε από τον οδηγό, έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, ωστόσο ουδέποτε παρουσιάστηκε στις Αρχές ως μάρτυρας για να καταθέσει.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, δίχως μέχρι σήμερα να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.

Επί τρεις μήνες η αδελφή του οδηγού επέμενε ότι εκείνη ήταν πίσω από το τιμόνι. Όταν όμως έγινε γνωστό ότι υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την αλήθεια, ο οδηγός ομολόγησε την πράξη του.

Όπως φαίνεται σε συγκλονιστικό βίντεο του Mega, η ταχύτητα με την οποία το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στον νεαρό, παρασύροντάς τον με το όχημα είναι μεγάλη.

Βάζει όπισθεν και αντί να σταματήσει δίπλα του να βοηθήσει, περνά ξανά με το αυτοκίνητό του πάνω από τον αβοήθητο 19χρονο που κείτεται αιμόφυρτος στον δρόμο.

Ο οδηγός εν τέλει σταματά, βγαίνει και πλησιάζει τον τραυματία.

Ένα αγροτικό περνά εκείνη την ώρα από τον δρόμο χωρίς να κόψει ταχύτητα. Περνά δίπλα από το τραυματισμένο παιδί και συνεχίζει την πορεία του.

Ο οδηγός επιστρέφει στο αυτοκίνητο, καλεί κάποιον στο τηλέφωνο και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται ένας άνδρας τον οποίο φαίνεται να γνωρίζει και μαζί πάνε πάνω από τον 19χρονο.

Το ασθενοφόρο καταφθάνει λίγα λεπτά αργότερα. Ο οδηγός απομακρύνεται από το σημείο πεζός και εμφανίζεται η αδελφή του, η οποία αναλαμβάνει δράση. Ενημερώνει το πλήρωμα του ασθενοφόρου ότι εκείνη είναι η οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε τον 19χρονο.

Μάλιστα, φαίνεται να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου που μέχρι πριν λίγο οδηγούσε ο αδελφός της και να συμπεριφέρεται σαν να είναι το δικό της.

Οι τραυματιοφορείς αντιδρούν αστραπιαία, ο 19χρονος, σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα, τη μέση, τα άκρα, βρίσκεται πλέον στο ασθενοφόρο και κατευθύνεται στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία δεν έχει προλάβει να φτάσει στο σημείο. Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως η οδηγός και υπαίτιος της παράσυρσης, παραμένει στο σημείο έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: