Κόρινθος: 23χρονη “έφυγε” 10 μέρες μετά από επέμβαση ρουτίνας

Η νεαρή κοπέλα έπεσε σε κώμα μετά από επέμβαση ρουτίνας στην οποία υποβλήθηκε.

Τραγικό τέλος βρήκε μια 23χρονη κοπέλα από την Κόρινθο, η οποία είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου και έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χειρουργείο.

Η νεαρή Αλεξάνδρα μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Γεννηματάς και για δέκα μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αυτό το διάστημα που μεσολάβησε φίλοι και γνωστοί έκαναν εκκλήσεις μέσω Facebook για αίμα προκειμένου να σωθεί η 23χρονη.

Δυστυχώς, το πρωί της Δευτέρας άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια, τους φίλους και την τοπική κοινωνία της Κορίνθου.

Όταν έγινε γνωστός ο χαμός της, αγαπημένοι άνθρωποι είπαν το τελευταίο αντίο μέσα από το Facebook, χωρίς να μπορούν να κρύψουν το θυμό τους για τον άδικο χαμό της.

« Για εκείνη παλεύαμε τόσο καιρό !Κι εκείνη πάλευε να ζήσει αλλά δεν τα κατάφερε !Δεν άντεξε ! Δεν πρόλαβε να κάνει τα 23α γενέθλιά της !!! Τι μπορεί να νιώθουμε όλοι τώρα ; Τι μπορεί να νιώθει η οικογένεια της ;Θλίψη ! Οργή !Ο γιατρός αυτός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη να βοηθάει ανθρώπους την σκότωσε ! Δεν θα μείνει έτσι αυτό !!!Θα πληρώσει ακριβά για την πράξη του!!!Κι εύχομαι να μην μπορέσει πάλι να κοιμηθεί ήρεμος !!!Ευχομαι να νιώσει τον πόνο που προκάλεσε !!!» γράφει μια φίλη της στο Facebook

«Καλό ταξίδι Αλεξάνδρα , το σχολείο θα σε θυμάται !», έγραψε ο καθηγητής της.

Διαβάστε ακόμη: Ηλεία: Ώρες αγωνίας για 27χρονη που πήγε υγιής να γεννήσει και λίγες ώρες αργότερα μπήκε στην εντατική

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: