Κοπέλα με Ναρκοληψία Βιντεοσκοπεί τον Εαυτό της για να δείξει σε όλους το Μαρτύριο που Περνάει και Σοκάρει τον Πλανήτη!

Η Sarah Elizabeth πάσχει από ναρκοληψία, μια διαταραχή του ύπνου που χαρακτηρίζεται από απώλεια ελέγχου του κύκλου του ύπνου. Όσοι έχουν ναρκοληψία νιώθουν την ανάγκη να κοιμηθούν συνεχώς και συχνά παθαίνουν κρίσεις ύπνου, κατά την διάρκεια των οποίων τους παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι και αρκετά λεπτά.

Η πάθηση της Elizabeth επιδεινώνεται συνεχώς από συχνές εξάρσεις καταπληξίας, μια ξαφνικής απώλειας του ελέγχου των μυών που καθιστά έναν άνθρωπο ακίνητο.

“Είναι αρκετά ενοχλητικό να προσπαθείς να εξηγείς στους ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ την ναρκοληψία στην πραγματική ζωή πώς είναι και πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει”, γράφει η Elizabeth στην περιγραφή του βίντεο. “Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι αστείο μέχρι να δουν τι πραγματικά συμβαίνει, ή είναι απροετοίμαστοι και τρομάζουν και πανικοβάλλονται.”

Η Elizabeth δημοσίευσε το βίντεο στο οποίο προσπαθεί να βγάλει μια χορογραφία, με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για την ασθένεια της. “Όπως και οι άνθρωποι με επιληψία, δεν μπορώ να ελέγξω πότε θα έχω κρίση ύπνου ή καταπληξία”, γράφει.

Η Elizabeth έχει κάνει και μια σελίδα www.reddit.com με πληροφορίες στο Reddit. Δείτε το εντυπωσιακό της βίντεο:

Πώς σας φάνηκε;

Originally posted 2016-10-31 19:00:54.

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: