Κοπέλα κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό της. Δείτε πως αντέδρασε μια γυναίκα που καθόταν δίπλα τους και θα μείνετε άφωνοι!

Αυτή είναι 25χρονη φοιτήτρια Νομικής και η 26χρονη αρραβωνιαστικιά της…

η οποία είναι φοιτήτρια και δουλεύει σαν νταντά. Γνωρίστηκαν στο Tumblr πάνω από 4 χρόνια πριν και πλέον ζουν στο Σικάγο.

H Rodriguez είπε στο BuzzFeed News ότι συνειδητοποίησε πόσο μικρή είναι η ζωή όταν έχασε την γιαγιά της φέτος. “Ήξερα ότι έπρεπε να κρατήσω την αγάπη όσο πιο πολύ μπορώ, αφού οι μέρες μας είναι μετρημένες. Έτσι, πήγα και αγόρασα το δαχτυλίδι.”

Τα έδωσε όλα στην πρόταση της, η οποία έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Art Institute του Σικάγο, γιατί η τέχνη παίζει τεράστιο ρόλο στην ζωή του ζευγαριού. “Έχουμε ταξιδέψει σε διάφορα μουσεία τέχνης στο Τέξας, στην Πενσυλβάνια και στο Illinois. Κάποτε δούλευα σε γκαλερί και έχουμε ακόμα και ένα πορτρέτο του μωρού μας, του Gatsby, του κουταβιού μας.”

Όταν ο ενθουσιασμένος αδερφός της, ο 22χρονος Carlos Jair Rodriguez, κοινοποίησε την φωτογραφία της πρότασης στο Twitter, έγινε γρήγορα viral και συγκέντρωσε πάνω από 265.400 like και 85.870 retweet.

Και όχι μόνο επειδή το ζευγάρι σκίζει.

Αλλά λόγω της αυθόρμητης αντίδρασης αυτής της γυναίκας που έτυχε να βρίσκεται εκεί.

Ο κόσμος λάτρεψε την αντίδραση της.

Η Rodriguez είπε ότι δεν παρατήρησε ότι η γυναίκα βρισκόταν εκεί ούτε την αντίδραση της, μέχρι που είδε τις φωτογραφίες. “Λάτρεψα την αντίδραση της! Όποια κι αν είναι, είμαστε ευγνώμονες για την αυθεντική αντίδραση της. Έκανε την στιγμή μας ακόμα πιο ξεχωριστή!”, είπε.

Ο αδερφός της Rodriguez είπε στο BuzzFeed News: “Είμαι τόσο χαρούμενος που μια θετική φωτογραφία LGBT έγινε viral. Δεν γίνεται κάθε μέρα κάτι που να έχει τόσο θετική αντίδραση στο γενικό κοινό.”

Επίσης, συνέχισε: “Η γλυκιά γυναίκα είχε τόσο όμορφη αντίδραση. Είναι απίθανο να βλέπεις τόση αγάπη να προέρχεται από μια ξένη.” O Carlos είπε ότι η Jessica δεν είναι απλά η αδερφή του, αλλά και η καλύτερη του φίλη: “Χαίρομαι που είναι αρραβωνιασμένη με την αγάπη της ζωής της και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για εκείνη.”

Η Rodriguez είπε: “Ειλικρινά δεν ήξερα γιατί έγινε viral, μέχρι την επόμενη μέρα… Μας αρέσουν τα θετικά σχόλια και απλά αγνοούμε την αρνητικότητα.”

Το ίδιο.

Και η γνωστή συγγραφέας, Ε.L.James, συνεχάρη το ζευγάρι.

Ο κόσμος βλέπει την φωτογραφία του ζευγαριού σαν σημάδι ελπίδας για το μέλλον.

Ο Eduardo Sanchez Perry, ο φωτογράφος που τράβηξε την φωτογραφία, είπε στο BuzzFeed News: “Ήμουν κάπως αγχωμένος όταν μου ζητήθηκε να βγάλω φωτογραφίες της πρότασης, γιατί δεν είναι κάτι που μπορεί να φωτογραφίσει κανείς ξανά και ξανά και ήμουν επικεντρωμένος στην Jessica και την Chelsea… Χαίρομαι που η γυναίκα μπήκε τυχαία στην φωτογραφία.”

Πρόσθεσε: “Είναι όμορφο να βλέπεις την αγάπη και την υποστήριξη που έχουν λάβει οι δυο τους από την οικογένεια, τους φίλους και όλους στα κοινωνικά δίκτυα.” Η Rodriguez είπε: “Ελπίζουμε ότι αυτό θα εμπνεύσει τα μέλη της LGBT κοινότητας να μην φοβούνται να εκφράσουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλο.”

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: