Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία

Με βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε τη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα».

«Η σημερινή κυβέρνηση πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κωνσταντοπούλου.

Η πολιτικός αναφέρθηκε στις γερμανικές αποζημιώσεις, τους πλειστηριασμούς αλλά και τη συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα, της συζύγου του πρωθυπουργού, την οποία χαρακτηρίζει «στημένη» προσθέτοντας ότι έγινε για να μετατρέψει τη θλιβερή δικαιολογία για ξεπούλημα και προδοσία σε προεκλογικό σύνθημα.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητα θα την παραδόσει κι αυτήν. Κάθε φορά που καταλύθηκε η δημοκρατία στη χώρα οι συνέπειες ήταν δραματικές. Είτε περιληφθεί είτε δεν περιληφθεί ο όρος Μακεδονία είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί ως αντάλλαγμα για να παραμείνει στην εξουσία», τόνισε στη συνέχεια η κα. Κωνσταντοπούλου.

Τέλος, αναφερόμενη στη θέση του κόμματος για το Σκοπιανό, δήλωσε πως «δεν εκχωρούμε πόντο από τα σύνορά μας, καμία διαπραγμάτευση για τη χρήση του όρου Μακεδονία μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα».

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: