Κωνσταντινούπολη: Πλημμύρισε το Μεγάλο Παζάρι λόγω βροχής – Με τις σφουγγαρίστρες οι έμποροι

Πλημμύρισαν τόσο το ιστορικό «Μεγάλο Παζάρι» (Kapali Carsi) στην Κωνσταντινούπολη όσο και οι γύρω δρόμοι λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με καταστηματάρχες, κατοίκους και επισκέπτες να περνούν δύσκολα.

Η Γενική Διεύθυνση Μετεωρολογίας της Τουρκίας εξέδωσε προειδοποίηση για «κίτρινο συναγερμό» σε 17 επαρχίες της Κωνσταντινούπολης. Οι βροχές που ξεκίνησαν γύρω από τον Βόσπορο από το πρωί, θα επηρεάζουν ολόκληρη την Πόλη και τις επόμενες ώρες με αποτέλεσμα οι αποχετεύσεις να έχουν ήδη υπερχειλίσει και δρόμοι να έχουν πλημμυρίσει.

Και ενώ κάποιοι από τους πολίτες έλαβαν προφυλάξεις με ομπρέλες και αδιάβροχα, κάποιοι άλλοι πιάστηκαν… στον ύπνο καθώς ήταν απροετοίμαστοι.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο YouTube, οι έμποροι δυσκολεύτηκαν ιδιαιτέρως, καταβάλοντας μεγάλες προσπάθειες ώστε να αποτρέψουν την είσοδο των νερών στα καταστήματα αν και σημειώθηκαν ζημιές σε κάποια από τα προϊόντα λόγω του νερού. Πήραν σφουγγαρίστρες και σκούπες προσπαθώντας να απομακρύνουν τα νερά ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τραβούσαν βίντεο με τις πλημμύρες.

Δείτε βίντεο:




.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: