Κωνσταντινούπολη: Κατηγορούν τον Ιμάμογλου πως έτρωγε… ψάρι την ώρα της σφοδρής χιονοθύελλάς

Οργανωμένη επίθεση κατά του δημάρχου Κωνσταντινούπολης από τον φιλοκυβερνητικό τύπο — Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της επίμαχης ψαροταβέρνας

Στο στόχαστρο φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ στην Τουρκία βρέθηκε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, λόγω δείπνου σε ψαροταβέρνα -με τον πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία- την ίδια ώρα που η πόλη είχε «παραλύσει» λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί, προσκείμενοι στον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, κατηγόρησαν τον Ιμάμογλου, πιθανό αντίπαλο του Ερντογάν στις επόμενες προεδρικές εκλογές στη χώρα, πως: «αντί να ρίχνει αλάτι στους δρόμους, έριχνε αλάτι στο ψάρι».

«Κάθε φορά που η πόλη αντιμετωπίζει μια καταστροφή, ο δήμαρχος Ιμάμογλου είτε πηγαίνει για σκι, είτε για δείπνα» σχολιάζει η Σαμπάχ θυμίζοντας πως μετά τον σεισμό του 2020 στο Ελαζίγ, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είχε πάει για… σκί.


Το επίμαχο δείπνο, έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση φωτογραφίας του Ιμάμογλου με τον Βρετανό πρέσβη, στα κοινωνικά δίκτυα, που -εκτός από δημοσιεύματα στον φιλοκυβερνητικό τύπο, πυροδότησε και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Πάντως ο ιδιοκτήτης της επίμαχης ψαροταβέρνας δήλωσε ότι η φωτογραφία του δημάρχου Κωνσταντινούπολης είναι παλαιότερη και πως λόγω της χιονοθύελλάς η επιχείρηση δεν λειτούργησε.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: