Κωνσταντίνος Ζέρβας: Γυναίκα του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί και μετά του τα «έσυρε» – Δείτε βίντεο

Ένα απρόοπτο περιστατικό είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε βόλτα του στη Νέα Παραλία – Το αρχικό χαμόγελο του βγήκε «ξινό» όταν η κάτοικος του εξήγησε γιατί ήθελε να φωτογραφηθούν μαζί

«Κάνε χατίρια να δεις καλό» θα μπορούσε να λέει μία παράφραση της γνωστής ρήσης, όταν χρησιμοποιείται για δημάρχους. Και εν προκειμένω όχι για όλους τους δημάρχους αλλά για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, που αν και ήταν πρόθυμος να ικανοποιήσει το «αίτημα» μιας κατοίκου, τελικώς δεν ανταμείφθηκε όπως θα περίμενε.

Όλα έγιναν όταν ο κ. Ζέρβας πήγαινε βόλτα στη Νέα Παραλία, φορώντας τη μάσκα του, σύμφωνα και με τις συστάσεις για τον συνωστισμό. Τότε, μία γυναίκα του ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία. Ο κ. Ζέρβας όσο και η ίδια έβγαλαν τις μάσκες τους για να απαθανατίσουν τη συνάντηση, με τον δήμαρχο να χαμογελά.

Και μόλις η φωτογράφιση τελείωσε, αν βέβαια θεωρηθεί ότι βγήκε η φωτογραφία, ο δήμαρχος δέχθηκε ένα «ευχαριστώ» αλλά για τους λάθος λόγους.

«Ευχαριστώ, ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που έχει περάσει από τη Θεσσαλονίκη», είπε αναπάντεχα η γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Πάντως ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος, έβαλε χαμογελώντας τη μάσκα και συνέχισε.

@lubentv

Τύπισσα πετσοκόβει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ζητώντας φώτο #selfie #funny #lubentv #luben #thessaloniki #salonica #Zervas

♬ original sound — Luben

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: