Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Τελέστηκε η κηδεία του – Σε αποποίηση κληρονομιάς θα προχωρήσουν τα αδέρφια του

Στη γενέτειρα του, την Πιάνα Αρκαδίας, τελέστηκε σήμερα η κηδεία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, πέντε μέρες μετά το «πάγωμα» της ταφής του καθώς ο εισαγγελέας ζητούσε να προηγηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με το Mega, η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του κ. Παπανικόλα αναφέρει πως η αιτία θανάτου είναι για την ώρα απροσδιόριστη, πως ο εκλιπών έπασχε από καρκίνο στον προστάτη που είχε κάνει μεταστάσεις και πως πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα και της τοξικολογικής εξέτασης για να κλείσει οριστικά ο φάκελος.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cskdmfmkgksp)

Αποποίηση κληρονομιάς

Την ίδια ώρα, τα αδέλφια του Κωνσταντίνου Παπανικόλα μέσω του δικηγόρου τους ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αμύθητη περιουσία είχε, ούτε 40 ακίνητα. Αντιθέτως το μόνο που κληροδοτεί είναι χρέη: «Είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι και δεν έχουμε ανάγκη την κατάχρεη περιουσία του αδελφού μας. Μάλιστα αμέσως μετά την ταφή θα προχωρήσουμε σε αποποίηση κληρονομιάς».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας μάλιστα, ο εκλιπών είχε χρέη που άγγιζαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ καθώς, στο ΙΚΑ είχε οφειλές ύψους 370.000 ευρώ, ενώ είχε δύο προσημειώσεις υποθήκης, η πρώτη ανερχόταν στο 1 εκατομμύριο και η δεύτερη ξεπερνούσε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

«Είχε χρέη αλλά είχε και μεγάλη ακίνητη περιουσία. Αυτό που ήταν το μήλον της έριδος ήταν οι μετοχές του και η άδεια λειτουργίας του Kontra Channel» δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Παπανικόλα, Στέλιος Σούρλας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: