Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ξεκίνησε να περπατά και να μιλά

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του πρώην παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Όπως είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι φυσικοθεραπευτές του Παναγιώτης Αναγνωστάκος και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος έχει αρχίσει να περπατά και να μιλά.

«O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί…»! είπαν.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης παραμονή των Χριστουγέννων του 2017 όταν έπεσε με τη μηχανή του πάνω σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Έκτοτε ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά καθώς έμεινε ανάπηρος κατά 90% και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκριση μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να τραφώ, αλλά έχω και πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών, αφού αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα. Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό» είχε πει στην αγωγή του.

Πηγή: newsbeast.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: