Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή ήταν η εικόνα της πριν γίνει διάσημη [Εικόνες]

Σήμερα, αποτελεί μία από τις διασημότερες ξανθιές της ελληνικές τηλεόρασης, με τα σχόλια γύρω από το όνομά της να ποικίλουν. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βλέπετε, ουδέποτε πέρασε αδιάφορη. Κάποιοι την αγάπησαν πολύ τηλεοπτικά και κάποιοι άλλοι… λατρεύουν να τη μισούν.

Η ίδια δεν το έβαλε κάτω και παρά τη λήξη της συνεργασίας της με τον ALPHA, η τηλεόραση δεν αποτέλεσε παρελθόν για εκείνη.

Η πρεμιέρα του «My Style Rocks» -το οποίο και θα παρουσιάζει- είναι προ των πυλών, με την Κωνσταντίνα να δηλώνει πανέτοιμη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η εντυπωσιακή της παρουσία θα τη βοηθήσει σίγουρα πολύ.

Δεν έχετε, όμως, την απορία να δείτε πώς ήταν το ξανθό κορίτσι που δίχασε το κοινό πριν η διασημότητα του χτυπήσει την πόρτα; Η απάντηση βρίσκεται στο διαδικτυακό υλικό του παρελθόντος.
Οι φωτογραφίες από την παλιά ζωή της Σπυροπούλου μπορεί να είναι ελάχιστες, καθιστούν σαφές όμως ότι η ίδια άλλαξε πολύ με τα χρόνια. Κατά την εμφάνισή της στα καλλιστεία ουδεμία σχέση είχε με την εικόνα του σήμερα, με τις αλλαγές στο πρόσωπο και το κορμί της να είναι πολλές.

Ιδού η παλιά Κωνσταντίνα…

Πηγή: dailymedia.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: