Κομοτηνή: Αυτός είναι ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε για μία απόδειξη – Τι λέει η μητέρα του!

Κομοτηνή: Αυτός είναι ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε για μία απόδειξη   Τι λέει η μητέρα του!
«Σοκ» έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η περιπέτεια 20χρονου φοιτητή, που αναγκάζεται να μεταβεί στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο ύστερα από επίθεση του δέχθηκε σε νυχτερινή του έξοδο.

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 20χρονος Κερκυραίος Γιάννης Γκερέκος αποφάσισε με άλλα τρία άτομα να διασκεδάσουν στο κατάστημα Avant Garde της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής.

Η παρέα των τεσσάρων φοιτητών ήπιε από δύο σφηνάκια ο καθένας και έκανε ένα λογαριασμό των 8 συνολικά. Οι φοιτητές περίμεναν την απόδειξη για να πληρώσουν, η οποία όμως δεν ήρθε ούτε την πρώτη φορά, ούτε και τη δεύτερη φορά που παρήγγειλαν τα σφηνάκια στο σερβιτόρο.

«Περιμέναμε να φέρει την απόδειξη στον πρώτο γύρο και δεν το έκανε, δεν την έφερε ούτε στο δεύτερο γύρο. Καθίσαμε λίγο χορέψαμε και μετά φύγαμε γιατί σύμφωνα με το νόμο εάν δεν έχεις απόδειξη μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και το έγραφε και μέσα στο μαγαζί αυτό» λέει ο άτυχος στην τοπική εφημερίδα »Χρόνος». 
Οι φοιτητές αποχώρησαν από το κατάστημα και άρχισαν να διασχίσουν την πλατεία Κομοτηνής. «Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μία βόλτα είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω τον σερβιτόρο να μας υποδεικνύει. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: «για 8 ευρώ ρε γύφτοι!» και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με το σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο ». 

Ο άτυχος Γιάννης Γκερέκος είναι τριτοετής φοιτητής του ΤΕΦΑΑ στην . Για την αποκατάσταση του κατάγματος στη γνάθο θα μεταφερθεί στην Αθήνα όπου θα χειρουργηθεί από γναθοχειρουργό, ειδικότητα που δεν υπάρχει στην . Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οι γονείς του νεαρού που ταξίδεψαν από την Κέρκυρα για να συμπαρασταθούν στο παιδί τους. 


«Δε μου έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο», είπε Γιάννης και παραδέχθηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που αρνήθηκε να πληρώσει γιατί δεν του έφεραν απόδειξη. «Η παρέα μου το πρότεινε και εγώ συμφώνησα γιατί το θεώρησαν σωστό», είπε ευχόμενος σύντομα να μπορέσει να φάει, γιατί είναι νηστικός από την περασμένη Παρασκευή. «Δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι», είπε εμφανώς ταλαιπωρημένη η μητέρα του 20χρονου Σοφία Γκερέκου. «Προχωρήσαμε σε μήνυση. 


Ο γιος μου τη γλίτωσε, θα μπορούσε όμως να συμβεί σε ένα άλλο παιδί αυτό και να μην τη γλιτώσει. Με τόσο μίσος και τόση κακία. Δεν είναι τα 8 ευρώ είναι η πολιτική που είχαν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτό που προέχει τώρα για την οικογένεια μας είναι να αποκατασταθεί η και να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί μου». 

Κομοτηνή: Αυτός είναι ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε για μία απόδειξη   Τι λέει η μητέρα του!

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: