Κομμωτήρια: Πότε ανοίγουν – Υγειονομική βόμβα το κούρεμα κατ’ οίκον

 

Η ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας, μετά από επικοινωνία που είχαν με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τα κομμωτήρια αναμένεται να ανοίξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή– να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

“Φωτιά” έχουν πάρει τα τηλέφωνα για κούρεμα στο σπίτι

Μιλώντας στο thesstoday.gr, ο Πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης Παύλος Κολοβός δήλωσε πως τα τηλέφωνα για κούρεμα στο σπίτι έχουν πάρει “φωτιά”, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο διασποράς του ιού στα σπίτια των πολιτών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κομμωτές της πόλης δέχονται καταιγισμό τηλεφωνημάτων για ραντεβού στο σπίτι, με αποτέλεσμα να παρανομούν τουλάχιστον 1.000.

«Πηγαίνουν με τα βαλιτσάκια τους στα σπίτια και κουρεύουν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και η παραοικονομία ακμάζει εις βάρος μας», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως στην αρχή ήταν μόνο οι πλανόδιοι κομμωτές, ενώ μετά και το δεύτερο lockdown βγαίνουν στον δρόμο και επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά.

Διαβάστε ακόμα: Πέτσας: Βέβαιο ότι δεν θα πάμε σε άνοιγμα όπως πολλοί το είχαν φανταστεί

ellada

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: