Κόκκινοι και Μπλε: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες του Survivor – Άλλαξαν τα πάντα οι επιλογές των Κοψιδά-Καφετζή (trailer+photo)

Οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» έχουν ήδη διαλυθεί και δημιουργήθηκαν δύο νέες ομάδες στο Survivor.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τη σύνθεση των δύο νέων ομάδων, που θα δούμε να δημιουργούνται στο αποψινό επεισόδιο.
Τους παίκτες στις δύο νέες ομάδες επέλεξαν οι αρχηγοί Γιώργος Κοψιδάς και James Καφετζής, που έχουν τα καλύτερα στατιστικά στους αγώνες.
Την ομάδα του Γιώργου Κοψιδά, που θα είναι οι κόκκινοι, συνθέτουν η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Κορόμι, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Σοφία Μαργαρίτη.
Στην ομάδα του James Καφετζή, που θα έχει το μπλε χρώμα, είναι ο Αλέξης Παππάς, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης, ο Χρήστος Σταμούλης και η Άννα Μαρία Βέλλη.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, τώρα ήρθε η ώρα οι Μπλε και οι Κόκκινοι να βρουν νέες ισορροπίες μεταξύ τους. Ποιοι ενθουσιάζονται με τους νέους τους συμπαίκτες;
Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας φέρνει και την πρώτη υποψηφιότητα. Ποια ομάδα θα πετύχει χαμηλότερο σκορ και ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τη νέα του ομάδα;
Οι απαντήσεις απόψε, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, στις 22:00, στον ΣΚΑΪ…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: