«Κόντρα και απέναντι στο νέο ολιγαρχικό αυταρχισμό» το ΜέΡΑ 25


Bουλευτές και στελέχη του ΜέΡΑ 25, σε δηλώσεις τους υπογράμμισαν ότι «εμείς στο ΜέΡΑ25, όλοι μαζί, θα βρεθούμε κόντρα και απέναντι στο νέο ολιγαρχικό αυταρχισμό που εκπροσωπεί η κυβέρνηση της ΝΔ».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, τη θέση αυτή εξέφρασαν η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα και οι βουλευτές Κλέωνας Γρηγοριάδης και Φωτεινή Μπακαδήμα, ο εκπρόσωπος τύπου Μιχάλης Κριθαρίδης και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου Δανάη Στράτου. Όλοι μαζί , αναφέρει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25, βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ για να συμπαρασταθούν στα δύο στελέχη του κόμματος και να απαιτήσουν την άμεση απελευθέρωση τους.

Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει ότι με παρέμβαση της Σοφίας Σακοράφα, «την ώρα που εξελίσσονταν η ωμή βία των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ με τόνους από χημικά και ξυλοδαρμούς απέναντι στους φοιτητές και άλλους συγκεντρωμένους – μετά την κατάργηση του ασύλου από την κυβέρνηση – αποχώρησαν τελικά οι συγκεντρωμένοι, αν και ήδη είχαν γίνει δεκάδες προσαγωγές στην ΓΑΔΑ, μεταξύ των οποίων και δυο επιστημονικών συνεργατών του ΜέΡΑ25 που παραβρίσκονταν στον χώρο προκειμένου να ενημερώνουν την κοινοβουλευτική ομάδα μας για την εξέλιξη της κατάστασης».

Στη συνέχεια, η αντιπρόεδρος της βουλής κ. Σακοράφα, μαζί με τους βουλευτές του ΜέΡΑ25, Κλέωνα Γρηγοριάδη και Φωτεινή Μπακαδήμα, επισκέφθηκαν στην ΓΑΔΑ τον αστυνομικό διευθυντή και απαίτησαν την άμεση απελευθέρωση των δυο στελεχών του ΜέΡΑ25 (Κ.Ντάσκα και Κ.Μαρματάκη) εξηγώντας την εκεί παρουσία τους, όπως και τελικά έγινε.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: