ΚΟ ΝΔ: Μονόλογος ή διάλογος ;

ΚΟ ΝΔ: Μονόλογος ή διάλογος ;

ΚΟ ΝΔ: Μονόλογος ή διάλογος ;

Ωστόσο, έμπειρα κοινοβουλευτικά στελέχη εκτιμούν πως θα επικρατήσουν τελικά οι ψύχραιμες φωνές και θα μιλήσουν όσοι βουλευτές ζητήσουν τον λόγο, καθώς όπως τονίζουν θα πρέπει μέσα από τα θεσμικά όργανα να αναζητηθούν τα αίτια της βαριάς ήττας.

Πάντως, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχουν πάρει στα χέρια τους οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές, θα είναι ο μόνος που θα μιλήσει και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή του γραμματέα της ΚΟ για την οποία έχει προταθεί ο Γ. Πλακιωτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτιμά πως δεν θα πρέπει η παράταξη να κλονισθεί από εσωκομματικές αντιπαραθέσεις, καθώς εκείνο που προέχει είναι το εθνικό συμφέρον και κυρίως σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει ο τόπος. Την άποψη αυτή, μάλιστα, επισημαίνει σε όσα στελέχη τον συναντούν τις τελευταίες ημέρες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟ ΝΔ: Μονόλογος ή διάλογος ;

Εάν τελικά αποφασιστεί να μην δοθεί ο λόγος στους βουλευτές, τότε ο Αντώνης Σαμαράς θα δεσμευτεί ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει ειδική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τα αίτια της βαριάς εκλογικής ήττας.

Ο προβληματισμός είναι έντονος στην γαλάζια παράταξη μετά και την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην εκτελεστική γραμματεία ο οποίος δεν προχώρησε σε μια γενναία αυτοκριτική όπως ανέμεναν.

Παράλληλα, βλέπουν ότι δεν υπάρχει αντιπολιτευτική πυξίδα, ενώ δεν υπάρχουν ανακοινώσεις και απαντήσειςστις επαφές που έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργόςΟικονομικών στο εξωτερικό.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: