Knit mania: 4 διαφορετικά ήδη πουλόβερ για να δοκιμάσεις

Επειδή όμως τα είναι φέτος μία μεγάλη τάση, τα πουλόβερ θα τα βρεις σε πολλές εκδοχές. Δύσκολα δεν θα μπορέσεις να εντάξεις κάποιο στο street style σου, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να βρεις αυτό που θα αναδείξει το ύφος που θες να έχει το στιλ σου αυτό τον χειμώνα.

Μην αποφύγεις το χρώμα και  ξέφυγε άφοβα από τις κλασσικές γραμμές. Τα παρακάτω πουλόβερ θα σε βάλουν στο mood και θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αρχή.

Ένα μακρύ, oversized πουλόβερ μπορεί να φορεθεί με τόσους τρόπους που το σίγουρο είναι ότι χαμένο δεν θα πάει. Φόρεσέ το σαν φόρεμα, με τα snekaers σου, με μία ζώνη ψηλά στη μέση, με τις over-the-knee μπότες σου, πάνω από ένα φόρεμα ή με ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Ένα πουλόβερ τύπου φούτερ για να συνοδεύσεις τα πιο cool outfits της σεζόν. Θα σε βοηθήσει να δώσεις μία sportive πινελιά ακόμα και σε ένα τυπικά classic outfit.

Δώσε έμφαση στα μανίκια του πουλόβερ σου και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου statement κομμάτια της σεζόν.

Ένα wrap πουλόβερ μπορεί αρχικά να μην πείθει, αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι αυτό που θα σε συνοδεύσει σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που θες να είσαι κομψή, χωρίς να χρειάζεται να ντυθείς απόλυτα επίσημα.
 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: