Κλειστές οι θεατρικές σκηνές την Κυριακή

Κλειστές οι θεατρικές σκηνές την Κυριακή

Κλειστές οι θεατρικές σκηνές την Κυριακή
Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώτης κρατικής σκηνής, τo Σάββατο 24 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξής παραστάσεις: Κεντρική Σκηνή Σρεκ, το μιούζικαλ, Σκηνή Νίκος Κούρκουλος Συγχώρεσέ με, Θέατρο Rex Το αστέρι της Λιλιπούπολης και Θέατρο Χώρα Κρίμα που είναι . Ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή Ένας για όλες τις εποχές, Θέατρο REX Μυστικοί αρραβώνες και Μικρό REX Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ.

Μία από τις εκθέσεις που μετατέθηκε για την άνοιξη είναι Η Αποθέωση του Τοπίου. Ζωγραφική 2010-2014 του Παναγιώτη Τέτση, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη. Τα εγκαίνια που είχαν προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου, μετά από παράκληση του ιδίου, αναβάλλονται λόγω της εκλογικής περιόδου και μετατίθενται για τον Μάιο, οπότε θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της τελευταίας δουλειάς του καταξιωμένου ζωγράφου.

Ακόμη, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε ανακοίνωση του ενημερώνει το κοινό σχετικά με τις εκδηλώσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, αναβάλλεται η διάλεξη της καθηγήτριας Πολιτικών Επιστημών στο LSE, Αν Φίλιπς, με τίτλο Η πολιτική του Ανθρώπου: Υποσχέσεις και κίνδυνοι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 22/1 , καθώς και οι συναυλίες Καντάδες και Αρέκιες από τα Επτάνησα και Νίκος Καρύδης, συνθέτης, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 24/1 και τις 26/1 αντίστοιχα. Οι νέες ημερομηνίες των δύο τελευταίων συναυλιών θα ανακοινωθούν προσεχώς. Επίσης, ματαιώνονται οι παραστάσεις του Γύρου του κόσμου σε ογδόντα μέρες, που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: