Κλείνει το τραμ, από Σύνταγμα μέχρι Κασομούλη, λόγω διάβρωσης του εδάφους

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υποδομών γνωστοποίησε πως διακόπτεται η κυκλοφορία του τραμ από τον σταθμό Κασομούλη έως το Σύνταγμα, λόγω εργασιών που πρέπει να γίνουν επειγόντως για την αντιμετώπιση σοβαρής διάβρωσης στην υπόγεια κοίτη του Ιλισσού.

Η διακοπή λειτουργίας της γραμμής του ΤΡΑΜ αναμένεται να ανακοινωθεί από τη ΣΤΑΣΥ έως το τέλος της εβδομάδας, ενώ είναι άγνωστο πόσο καιρό θα παραμείνει κλειστό το τμήμα του ΤΡΑΜ.

Οι στάσεις που θα επηρεαστούν από την αναστολή της λειτουργίας του τραμ, είναι Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος, Ζάππειο και Σύνταγμα.

«Το αντιπλημμυρικό έχει να καθαριστεί 60 χρόνια, έχει νεροφαγώματα που δεν μπορούν να εκτιμηθούν οι ζημιές στο έργο. Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα αυτό που έδειξαν οι αυτοψίες αντί να το κρύβουμε κάτω από το χαλί. Δεν θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια αντί να κλείσουμε το τραμ για 5, 8 μήνες ή 1 χρόνο», δήλωσε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

 

Το σοβαρό πρόβλημα στην υπόγεια κοίτη του Ιλισσού διαπιστώθηκε τον περασμένο Μάιο όταν υποχώρησε το οδόστρωμα δημοτικού χώρου στάθμευσης στην Καλλιθέα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: