Κλείνει προσωρινά το e-shop του Jumbo: “Γονάτισε” από το lockdown (εικόνες)

“Νοκ άουτ” το ηλεκτρονικό κατάστημα του Jumbo — Μέχρι πότε παραμένει κλειστό

Την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος (e-shop) έως και τις 26 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η διοίκηση της Jumbo, επικαλούμενη τον μεγάλο όγκο των μέχρι στιγμής παραγγελιών.

H εταιρία, λοιπόν, αναγκάστηκε να παγώσει για λίγο τις ηλεκτρονικές αγορές για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην παράδοση των μέχρι τώρα παραγγελιών των πελατών της. Κατά πληροφορίες ο όγκος των ανεκτέλεστων παραγγελιών αγγίζει τις 40.000-50.000.

«Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της, η εταιρία λιανεμπορίου.

Τα φυσικά καταστήματα της Jumbo έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους από τις 7 Νοεμβρίου, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί καταναλωτές να στραφούν στις ηλεκτρονικές και ψηφιακές αγορές.

Η ανακοίνωση της εταιρίας 

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: