Κλειδωμένοι οι υπολογιστές των δύο κατηγορούμενων για τον φόνο της φοιτήτριας στη Ρόδο

Κλειδωμένοι παραμένουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των δυο κατηγορουμένων για την υπόθεση δολοφονίας στη Ρόδο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Οι αρχές προσπαθούν να ξεκλειδώσουν τους υπολογιστές αλλά αυτό δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατόν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας της άτυχης 21χρονης στο κεντρικό δελτίο του καναλιού «είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία».

Ήδη ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως θα ζητηθεί τεχνικός σύμβουλος για να ανοίξουν τα laptop.

Ποινικά κολάσιμες πράξεις φαίνεται να προκύπτουν, την ίδια ώρα, από τις καταθέσεις που έχει πάρει η ανακρίτρια από άλλες κοπέλες, για τη συμπεριφορά τόσο του 21χρονου όσο και του 19χρονου, που είναι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Τοπαλούδη.

Ο 19χρονος κατηγορείται ήδη για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

«Ο Α… βγήκε στο δρόμο γuμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντας τους «ελάτε να μου πάρετε…»» αναφέρει χαρακτηριστικά μαρτυρία που καίει τον 19χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, άλλες δύο κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει θύματα βιασμού από τον 19χρονο.

Για συστηματική εγκληματική δράση του 19χρονου προφυλακισμένου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο κάνει λόγο η γιαγιά της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον νεαρό.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: