“Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις”: Η Αλίκη Κατσαβού αποχαιρετά τον σύζυγό της, Κώστα Βουτσά (εικόνα)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς του ανθρώπους και κυρίως στη σύζυγό του και τον μικρό γιο τους, Φοίβο.

Η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού μαζί με ένα συγκινητικό κειμενάκι, θέλοντας έτσι να αποχαιρετήσει τον καλό της.

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κλαψε καρδιά μα μη ραγισεις. Αντι να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) στις

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: