Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα – Δείτε live

Μεγάλο μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας με χαοτική κίνηση — Μεγάλες καθυστερήσεις τώρα στο κέντρο — Live εικόνα

Μποτιλιάρισμα με άκρως αυξημένη κίνηση καταγράφεται αυτή την ώρα, μεσημέρι Τρίτης, ώρα 16:00, στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Κίνηση με ουρές χιλιομέτρων θα συναντήσουν οι οδηγοί, στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών — Λαμίας, από Λένορμαν έως Αχαρνών και στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Αττικής Οδού.

Στο ύψος της λεωφόρου Κηφισού, το μποτιλιάρισμα εκτείνεται από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως και την έξοδο για τη λεωφόρο Αθηνών.Χαμηλές οι ταχύτητες και επί της Πέτρου Ράλλη.

Απροσπέλαστοι λεωφόροι Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη ενώ κίνηση επίσης, θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας,  και στα δύο ρεύματα.  Στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του νοσοκομείου Υγείας μέχρι και την Κατεχάκη και προς Κηφισιά, από Αλεξάνδρας έως το Υγεία, τμηματικά. 

Χαμηλές ταχύτητες εντοπίζονται και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα και επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ανοδικό  ρεύμα, από Χίλτον.

Χαοτική κίνηση αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας 

Κίνηση με μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στους εξής δρόμους: 

-Πανεπιστημίου
-Ακαδημίας
-Σταδίου

Β.Αμαλίας
-Φιλελλήνων

Μποτιλιάρισμα  με καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος και προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου. Κίνηση και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά. 

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα μέσω του χάρτη της Google


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: