ΚΙΝΑΛ στην 84η ΔΕΘ: Οριοθέτηση της παράταξης από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ

Να αναδείξει «τα λάθη και τις παραλείψεις» των πρώτων εβδομάδων της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και να οριοθετήσει έτσι «την προοδευτική παράταξη από την αποτυχημένη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είναι η κεντρική επιδίωξη του Κινήματος Αλλαγής με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ, τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του επικοινωνιακού επιτελείου του ΚΙΝΑΛ, η κ. Γεννηματά πρόκειται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή στον Θερμαϊκό, ενώ θα καταθέσει δέσμη προτάσεων για όλους τους πολίτες που ήταν τα θύματα της κρίσης.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι στην πολιτική-προγραμματική Συνδιάσκεψη που σχεδιάζεται για το τέλος του Νοεμβρίου θα προσκληθούν στελέχη και παράγοντες του χώρου, οι οποίοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, διαφώνησαν ή αποστασιοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο. «Αντικείμενο της Συνδιάσκεψης θα είναι ποιους εκφράζουμε, με ποιές πολιτικές και ποια είναι η ταυτότητα μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Παράλληλα, θα συζητηθεί ο απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος που ετοιμάζει η επιτροπή υπό τους Εύη Χριστοφιλοπούλου – Π. Ιωακειμίδη, όπως είχε ανακοινώσει η κ. Γεννηματά.

Σχετικά με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που ζητούν επίμονα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι θα γίνει το τέλος του χρόνου, όπως έχει ανακοινωθεί, και οι λεπτομέρειές του θα γίνουν γνωστές από την ΚΟΕΣ, υπό τον Βασίλη Κεγκέρογλου, μετά τη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ. «Καλός ο προβληματισμός, αλλά ο κόσμος θέλει απαντήσεις στα προβλήματά του», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: