Κίνα: Σάλος για τον θάνατο 14χρονης σε κέντρο καραντίνας για τον κορωνοϊό

Απονομή δικαιοσύνης ζητά η οικογένεια μιας 14χρονης στην Κίνα η οποία, όπως καταγγέλλουν, κατέληξε αβοήθητη σε κέντρο καραντίνας για τον κορωνοϊό.

Σε βίντεο που διέρρευσε φαίνεται η 14χρονη Γκούο Τζινγκτζίνγκ να τρέμει από τον πυρετό χωρίς κανείς να την φροντίζει ιδιαίτερα.


Σύμφωνα με την οικογένειά της η 14χρονη παρουσίασε πυρετό δύο ημέρες πριν να μεταφερθεί, την περασμένη Παρασκευή, σε κέντρο καραντίνας στην πόλη Ρουζού της επαρχίας Χενάν της Κίνας.

Ο πατέρας της 14χρονη, Γκοίο Λέλε κατηγορεί τους εργαζομένους στο κέντρο καραντίνας ότι δεν παρείχαν καμία φροντίδα στην κόρη του παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της συνεχώς χειροτέρευε.

Την Κυριακή είχε αρχίσει να έχει σπασμούς, να είναι αφυδατωμένη και να τρέμει «και οι εργαζόμενοι στο κέντρο δεν την φρόντισαν, ούτε καν αναρωτήθηκαν για την κατάστασή της» καταγγέλλει ο πατέρας της 14χρονης.


«Ζητώ από την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας και την Πειθαρχική Επιτροπή να ερευνήσουν τις αμέλειες της κυβέρνησης της Ρουζού και να δώσουν πίσω τη ζωή της κόρης μου πίσω» είπε ακόμα ο τραγικός πατέρας.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: