Κίνα: Πήγε να ταΐσει πεινασμένη αρκούδα και τον δάγκωσε [βίντεο]

Ο Τσεν αποφάσισε να επισκεφθεί μαζί με έναν φίλο του το πάρκο άγριας ζωής Μπανταλίνγκ κοντά στο Πεκίνο, καταλήγοντας να δεχθεί επίθεση από μια πεινασμένη αρκούδα.

Όταν οι δύο φίλοι είδαν άλλους επισκέπτες να ταϊζουν τις αρκούδες από τα παράθυρα του αυτοκινήτου τους χωρίς πρόβλημα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Μια αρκούδα πλησίασε το παράθυρό τους κι ο Τσεν προσπάθησε να το ανεβάσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η αρκούδα κρεμάστηκε και δάγκωσε στον αριστερό ώμο τον άνδρα, ο οποίος πάτησε πανικόβλητος το γκάζι και απομακρύνθηκε.

«Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος που άνοιξα το παράθυρο. Εκείνη την ώρα τρόμαξα και πόνεσα πολύ. Αλλά όταν είπα στους υπεύθυνους του πάρκου τι συνέβη, μου είπαν να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο, γεγονός που με σόκαρε», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο Τσεν, ο οποίος τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Εκπρόσωπος του πάρκου είπε ότι το περιστατικό συνέβη επειδή οι επισκέπτες αγνόησαν τις πινακίδες που ανέφεραν ευκρινώς ότι απαγορεύεται στους επισκέπτες να ταϊζουν «τα άγρια θηρία». Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου διακρίνονται φύλακες να προειδοποιούν τον Τσεν να κλείσει το παράθυρο του αυτοκινήτου του, πριν την επίθεση της αρκούδας.

Μετά το συμβάν οι τοπικές αρχές κάλεσαν τους υπευθύνους του πάρκου να εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας και να περιορίσουν τον αριθμό των επισκεπτών.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: