Κικίλιας: Ο Τσίπρας διέψευσε στη Βουλή τον Καμμένο

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή δήλωσε πως ο κ. Τσίπρας διέψευσε τον κ. Καμμένο «επιβεβαιώνοντας την απίστευτη προχειρότητα με την οποία έγινε η επίσκεψή τους στις Η.Π.Α».

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ενώ ο κ. Καμμένος δήλωνε περιχαρής για τα αντισταθμιστικά οφέλη των F-16, υπονοώντας ότι εκείνος τα εξασφάλισε, ο κ. Τσίπρας υπό την πίεση της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν θα υιοθετήσει αυτήν την πρακτική».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κικίλια:

«Ο πρωθυπουργός διέψευσε στη Βουλή τον Υπουργό Αμύνης, επιβεβαιώνοντας την απίστευτη προχειρότητα με την οποία έγινε η επίσκεψή τους στις Η.Π.Α.

Ενώ ο κ. Καμμένος δήλωνε περιχαρής για τα αντισταθμιστικά οφέλη των F-16, υπονοώντας ότι εκείνος τα εξασφάλισε, ο κ. Τσίπρας υπό την πίεση της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν θα υιοθετήσει αυτήν την πρακτική που παραπέμπει σε αμαρτωλές ιστορίες του παρελθόντος.

Είναι προφανές ότι οι πολίτες έχουν πάψει από καιρό να εμπιστεύονται τον κ. Καμμένο. Το ερώτημα είναι γιατί τον εμπιστεύεται ο κ. Τσίπρας».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: