Κι όμως συνέβη: Πήγε για μια αναφορά στην αστυνομία και τον ενημέρωσαν ότι είναι νεκρός

Ένας οδηγός γραφείου τελετών στη Μαλαισία με έκπληξη άκουσε ότι είχε καταγραφεί ως νεκρός.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στη Μαλαισία με πρωταγωνιστή έναν 71χρονο. Ο Low Choo Choon πήγε στο αστυνομικό τμήμα να υποβλαλει μια αναφορά με το όνομά του, ωστόσο εκεί τον ενημέρωσαν ότι είχε καταγραφεί στα αρχεία ως νεκρός!

Ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού σε γραφείο τελετών στην Μαλαισία, ήθελε να μεταφέρει το όνομα ενός νεκρού σε οικογενειακό τάφο, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει τα δικαιολογητικά για τον τάφο και έτσι υπέβαλλε μια σχετική αναφορά στην αστυνομία.

Τότε ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει στην παραπάνω διαδικασία διότι είχε καταγραφεί ο ίδιος ως νεκρός στα αρχεία της αστυνομίας. Τον συμβούλεψαν να απευθυνθεί στο Εθνικό Τμήμα Μητρώου όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί τον Ιανουάριο.

Παρόλα αυτά, η κατάσταση του «θανάτου» του δεν έχει ακόμη διορθωθεί, με τον ίδιο να λέει: «Εργάζομαι σε γραφείο τελετών τόσα χρόνια, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα με είχαν καταγράψει νεκρό». Μάλιστα, ο Choon όλο αυτό το διάστημα έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, όταν καλείται να ανανεώσει κάποια επίσημα έγγραφα.

Για παράδειγμα φέτος δυσκολεύτηκε να βάλει τα τέλη κυκλοφορίας του, αλλά στο τέλος κατάφερε να πείσει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών να του δώσει παράταση για 18 μήνες. Επίσης, τον επόμενο μήνα λήγει η άδεια οδήγησης και αυτό μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά του, αφού είναι οδηγός.

Ο 71χρονος λόγω αυτού του προβλήματος δεν κατάφερε να ψηφίσει στις πολιτειακές εκλογές, ενώ ανησυχεί μήπως «παγώσουν» ο τραπεζικός του λογαριασμός και τα περιουσιακά του στοιχεία. «Ζητώ από το Εθνικό Τμήμα Μητρώου να επιταχύνει την ενεργοποίηση της ταυτότητάς μου. Βαρέθηκα με αυτό το μπλέξιμο, είμαι αρκετά μεγάλος για να πηγαινοέρχομαι στις αρμόδιες υπηρεσίες», ανέφερε με την υπόθεσή του να φτάνει στο τέλος της από την ημέρα που πήρε δημόσιες διαστάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: