Κι όμως, αυτή η Κοπέλα κατάφερε και έχασε σχεδόν 250 κιλά. Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα και δεν θα το πιστεύετε!

H Christina Phillips πάντα αγωνιζόταν με το βάρος της. Μέχρι την ηλικία των 12 ετών, ήταν ήδη 136 κιλά. Όταν εμφανίστηκε στη τηλεοπτική εκπομπή «My 600­Lb. Life,» ζύγιζε 321 κιλά. Αλλά χάρη στην εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης, τη προσεκτική διατροφή και τη σκληρή δουλειά, κατάφερε να χάσει 243 κιλά και έχει μια εντελώς διαφορετική ζωή.

«Είναι εκπληκτικό που έχω πίσω τη ζωή μου. Μπορώ να κάνω τόσα πολλά πράγματα,» δήλωσε η Phillips στο περιοδικό PEOPLE. «Παλιά δεν μπορούσα να περπατήσω 10 μέτρα χωρίς να νιώθω ότι πρόκειται να πεθάνω. Τώρα μπορώ να κάνω τα πάντα.»

Η απώλεια τόσων κιλών δεν ήταν χωρίς εμπόδια. Μετά την γαστρική παράκαμψη, η Phillips συνέχισε να τρέφεται με ελάχιστες θερμίδες.

«Τελευταία, όποτε βλέπω τη ζυγαριά να ανεβαίνει, ανησυχώ και σταματάω να τρώω για μερικές μέρες. Ακόμα βλέπω τον εαυτό μου ως παχύσαρκη και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάζει. Με κάνει να μη θέλω να αφήσω το σπίτι.»

Η Phillips ξεπέρασε την αρνητική εικόνα του εαυτού της, τις στιγμές της αδυναμίας της και τις έντονες ορέξεις για να δημιουργήσει το νέο της τρόπο ζωής. Και τώρα νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Τα απλά πράγματα είναι που απολαμβάνω περισσότερο. Ξέρω ότι φαίνεται ανόητο, αλλά είναι ειλικρινής απάντηση,» δήλωσε η Phillips. «Απλά να περπατάω και να πηγαίνω με την ανιψιά μου στο πάρκο ή να πηγαίνω για ψώνια ή να οδηγώ είναι μικρές απολαύσεις για μένα.»

«Είμαι τόσο χαρούμενη τώρα. Το να μπορώ να ξυπνάω και να σηκώνομαι από το κρεβάτι χωρίς να νιώθω ότι θα πεθάνω, ευγνωμονώ το Θεό κάθε μέρα γι” αυτό,» πρόσθεσε η Phillips.


Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: