Κέρκυρα: Διέρρηξαν υποσταθμό της ΔΕΗ και συνεργείο

Λίγο πριν εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου, έφεραν αποτέλεσμα οι εκτεταμένες αναζητήσεις που διενεργούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κέρκυρα για τον εντοπισμό των κακοποιών που διέπραξαν δυο διαρρήξεις, μια από τις οποίες σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης συνελήφθησαν δύο Έλληνες οι οποίοι διέρρηξαν, το βράδυ της Τρίτης, ένα συνεργείο αυτοκινήτων στην περιφέρεια της πόλης της Κέρκυρας και άρπαξαν από το εσωτερικό του μεταχειρισμένες μπαταρίες αυτοκινήτων αξίας 250 ευρώ. Λίγη ώρα μετά, οι δράστες εισέβαλαν και στον περιφραγμένο χώρο ενός υποσταθμού της ΔΕΗ, χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι γιατί έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Κατά τη σύλληψή τους, βρέθηκαν στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία και 360 ευρώ, που κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ η Ασφάλεια ερευνά τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: