Κέρδισε 11 εκατ. ευρώ στο λαχείο, τα έκανε «φύλλο και φτερό» και τώρα δουλεύει εργάτης 7ήμερο [Εικόνες]

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που εύχονται να κερδίσουν ένα ποσό στο τζόκερ για να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους και να εξασφαλίσουν ίσως και μια άνετη ζωή για τα παιδιά τους! Ο Μάικλ Κάρολ όμως έκανε «φύλλο και φτερό» μέσα σε 10 χρόνια πάνω από 11 εκατ. ευρώ που κέρδισε στο λαχείο.

Τώρα δουλεύει σε ορυχείο επτά μέρες την εβδομάδα αλλά ορκίζεται ότι είναι «πιο ευτυχισμένος τώρα που έχει τη ζωή του πίσω»!

Ο Μάικλ αγόρασε έναν λαχνό αξίας 1 λίρας το 2002 όταν ήταν 19 ετών. «Ήταν τα καλύτερα 10 χρόνια της ζωής μου, δεν πήγε κάτι λάθος» δηλώνει στη Mirror.

«Δεν θα γύριζα τον χρόνο πίσω. Είμαι πιο ευτυχισμένος που έχω τη ζωή μου πίσω» προσθέτει.

Σε αυτά τα δέκα χρόνια «άγριας νιότης» ο Μάικλ έφαγε όλα του τα λεφτά σε ποτά, ναρκωτικά και σeξ και εμφανίστηκε πάνω από 30 φορές στο δικαστήριο μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητα και κρατώντας ένα κουτάκι μπύρας! Επίσης πήρε διαζύγιο όταν η γυναίκα του, Σάντρα Άιτκεν ήταν επτά μηνών έγκυος, αφού πήγε διακοπές με τους φίλους του σε οίκους ανοχής στο Πουέρτο Μπάνους.

Με το που κέρδισε το τζάκποτ, έδωσε αμέσως σχεδόν 5 εκατομμύρια, από ένα στη μητέρα του, τη θεία του, την πρώην γυναίκα του και την πρώην πεθερά του.

Του έμειναν σχεδόν 6 εκατομμύρια, τα οποία «έκανε φύλλο και φτερό» αγοράζοντας μεταξύ άλλων και μία έπαυλη αξίας 450.000 ευρώ. Αυτή η έπαυλη λίγο αργότερα έμοιαζε με εγκαταλελειμμένη αποθήκη ενώ και άλλα δύο ακίνητα που αγόρασε τελικά τα έχασε.

Το 2012 είχε χάσει όλα του τα λεφτά και του είχε απαγορευτεί η είσοδος σε κάθε παμπ κοντά στο σπίτι του!

Μετακόμισε στη Σκωτία για να κάνει μια νέα αρχή και τώρα είναι εργένης, νοικιάζει ένα μικρό σπίτι και πάει στη δουλειά του με τα πόδια. Αρχικά δούλεψε σε ένα εργοστάσιο μπισκότων, έπειτα σε ένα σφαγείο μέχρι που έκλεισε και τώρα εργάζεται σε ανθρακωρυχείο επτά ημέρες την εβδομάδα.

«Οι άνθρωποι με ρωτάνε συχνά πώς αισθάνομαι που έχασα όλα αυτά τα χρήματα. Τους απαντώ ότι δεν τα έχασα, τα ξόδεψα», δήλωσε στη Sun!

Πηγή: The Sun, reader.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: