Κέρδισαν 4 εκατομμύρια ευρώ στο ξυστό αλλά δεν μπορούν να εισπράξουν τα κέρδη [φωτο]

Δύο άνδρες με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο ήταν οι μεγάλοι νικητές του ξυστό που μοίραζε 4 εκατομμύρια ευρώ, οι οποίοι, ωστόσο, δεν μπορούν να εισπράξουν το ποσό.

Ο  Ματ Γούντραμ και ο Ρος Γουάτσον από την Αγγλία επικοινώνησαν με την εταιρία που διαχειρίζεται τα Λόττο για να τους ενημερώσουν πως είναι οι μεγάλοι νικητές. Όταν οι αρμόδιοι τους ζήτησαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, εκείνοι τους απάντησαν πως δεν έχουν, γεγονός που κίνησε υποψίες, αν σκεφτεί κανείς, μάλιστα, πως η αγορά του Λόττο έγινε με χρεωστική κάρτα.

Όταν η ιθύνοντες της Camelot επισήμαναν στους άνδρες αυτή τη λεπτομέρεια, εκείνοι τους απάντησαν πως ανήκει σε έναν φίλο τους, όμως όταν τους ζητήθηκε να δώσουν τα στοιχεία του, αρκέστηκαν να πουν απλά πως λέγεται Τζον.

Έτσι η εταιρία πιστεύει πως η αγορά έγινε με κλεμμένη κάρτα, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο Γκούντραμ έχει 22 καταδίκες στην πλάτη του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να μην τους δώσει τα κέρδη και να παγώσει όλες τις διαδικασίες.

Μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως το ξυστό ήταν γνήσιο και πλέον προσπαθούν να κινήσουν τις διαδικασίες για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της κάρτας.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: