Κέικ με μούστο ή Πετιμέζι !!!

ΥΛΙΚΑ
140 γραμ ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε μπολ με τον αυγοδάρτη το λάδι-το μούστο -ή το πετιμέζι-το χυμό από το πορτοκάλι΄-την άχνη-την κανέλα-το ξύσμα και το αλάτι. Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα σε μπεν μαρί -σε ανοξείδωτο μπολ ,πάνω σε νερό που βράζει προσέχοντας να μην ακουμπήσει το νερό-.
Αναμειγνύουμε το μείγμα της σοκολάτας με του  μούστου .

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: