Κεγκέρογλου: Οι κυβερνήσεις δεν είναι μαγαζιά, ούτε τσιφλίκια – Αλήθεια, σας θυμίζουν τίποτα τα «γουνάκια»

«Σήμερα δεν δικάζουμε κανέναν, δεν εκδικούμαστε, αλλά ούτε και προστατεύουμε κανέναν…» ανέφερε ο ειδικός αγορητής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, προτείνοντας να παραπεμφθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και να ελεγχθεί για οκτώ ποινικά αδικήματα από τη Δικαιοσύνη.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεγκέρογλου ανέβασε τους τόνους, λέγοντας πως «οι κυβερνήσεις δεν είναι μαγαζιά, ούτε τσιφλίκια και δεν έχουν λευκή επιταγή …». Πρόσθεσε πως «ο λόγος θα πρέπει να δοθεί για τη διερεύνηση της υπόθεσης αποκλειστικά μόνο στην Δικαιοσύνη, χωρίς την παρουσία των βουλευτών με «γουνάκια»», ρωτώντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Αλήθεια, σας θυμίζουν τίποτα τα «γουνάκια» με τη δίωξη του Ανδρέα Παπανδρέου; Που και τότε πρωταγωνιστές ήσασταν εσείς της δήθεν Αριστερά σας, με τη μια ή την άλλη της μορφή».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κατά την ανάπτυξη της εισήγησή του, ανέφερε, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, πως «το ερώτημα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν η περιβόητη υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο ή σκευωρία, είπε πως αυτό «είναι ένα ψευτοδίλημμα και εξήγησε ότι για το ΚΙΝΑΛ υπάρχει και σκάνδαλο για το πώς εκτοξεύτηκαν οι τιμές φαρμάκων και ποιες παραλήψεις υπήρχαν, αλλά είναι και σκευωρία ο τρόπος που ενοχοποιήθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικοί αντίπαλοί της».

Καταλόγισε ευθύνες και παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αλλά και ευθύνες συμμετοχής σε αυτές τις διώξεις σκευωρίας της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και με τη συμμετοχή δημοσιογράφων.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: