Κεφαλονιά – Καρδίτσα: Χειροπέδες σε δύο φυγόποινους με καταδίκες για ναρκωτικά

Τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση και μάλιστα με βαριά ποινή εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα, τον οποίο οι αρχές αναζητούσαν στον Πειραιά, όμως εκείνος έκανε… διακοπές στην Κεφαλονιά, όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αργοστολίου και συνελήφθη!

Ο 38χρονος φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 14 ετών για διακίνηση ναρκωτικών με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης.

Αλλά και στην Καρδίτσα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου επίσης εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά παρέμενε ελεύθερος. Όμως, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, που διέταξε να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης οκτώ ετών η οποία του είχε επιβληθεί μαζί με χρηματική ποινή 50.000 ευρώ από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: