Kέντρο των Xριστουγέννων το City Link

Kέντρο των Xριστουγέννων το City Link

To City Link, o αγαπημένος προορισμός για βόλτες, ψώνια, γεύσεις και διασκέδαση, μας προσκαλεί όλους να ζήσουμε τη μαγεία του και τη μαγεία των Χριστουγέννων με εορταστικές εκδηλώσεις και μοναδικές συναυλίες ως τις 31 Δεκεμβρίου.

Κάθε μέρα θα είναι ανοικτό το Σαλόνι του Αΐ Βασίλη για φωτογραφίες με μικρούς, αλλά και μεγάλους, από τις 12 ως το μεσημέρι ως τις 3 το απόγευμα.

Ο Ξυλοπόδαρος και το σκανδαλιάρικο Ξωτικό κάνουν τη βόλτα τους, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα.

H φωνή του Μιχάλη Χατζή και το πιάνο του Μάριου Καζά συνοδεύουν τις βόλτες και τα ψώνια μας το  Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ενώ την παραμονή Χριστουγέννων, από τις 5 το απόγευμα απολαμβάνουμε τις υπέροχες 123 Swing.

Από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου ως και την παραμονή της Πρωτοχρονιά, φωτογραφιζόμαστε ξανά στο σαλόνι του Αϊ Βασίλη, από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι ενώ ο Ξυλοπόδαρος και το σκανδαλιάρικο Ξωτικό επανέρχονται το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τη μία το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, στο City Link εκτίθενται 80 χριστουγεννιάτικα στολίδια που δημιούργησαν 20 καταξιωμένοι έλληνες εικαστικοί για τα 80 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ που στηρίζει από το 1937 τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: