Καβάλα: Ταξιδιώτης προσπάθησε να μπει στο αεροπλάνο οπλισμένος με… μαχαίρια

Βρέθηκαν πάνω του δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε

Άγνοια κινδύνου, θράσος, ή… ανοησία; Όποιο και από τα τρία κι αν ισχύει, το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί με χειροπέδες και αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ένας επιβάτης ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο, έχοντας στην κατοχή του δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια!

Ο Έλληνας επιβάτης εμφανίστηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας για να ταξιδέψει με πτήση με προορισμό την Γερμανία. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αερολιμένα, βρέθηκαν πάνω του τα δυο μαχαίρια, τα οποία κατασχέθηκαν. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών.

Καταδικάστηκε για παράβαση του νόμου περί όπλων

Για παράβαση του νόμου περί όπλων είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: