Κατσικάκι με πατάτες για τον Δεκαπενταύγουστο

Υλικά

  • 2 ½ κιλά κατσικάκι με το κόκκαλο
  • 1 ½ λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί
  • 2 μεγάλα ξερά κοκκινόφλουδα κρεμμύδια κομμένα σε ψιλά καρέ
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 5-6 κλαράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κουταλιά της σούπας ξερό θυμάρι τριμμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τις πατάτες

  • 10-12 μέτριες πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα τους
  • 1 κιλό χοντρό αλάτι
  • ελαιόλαδο

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: