Υλικά
- 2 ½ κιλά κατσικάκι με το κόκκαλο
- 1 ½ λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί
- 2 μεγάλα ξερά κοκκινόφλουδα κρεμμύδια κομμένα σε ψιλά καρέ
- 60 ml ελαιόλαδο
- 2 φύλλα δάφνης
- 5-6 κλαράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κουταλιά της σούπας ξερό θυμάρι τριμμένο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τις πατάτες
- 10-12 μέτριες πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα τους
- 1 κιλό χοντρό αλάτι
- ελαιόλαδο
syntages