«Κάτι Ψήνεται»: Οι παίκτες της νέας εβδομάδας που στρώνουν τραπέζι (trailer)

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1.

Η εβδομάδα στο «Κάτι Ψήνεται» αρχίζει με τη Σιμέλα, μια 30χρονη Ελληνοαμερικανίδα που πρόσφατα μετακόμισε από  τη Νέα Υόρκη στο Αιγάλεω. Η πρώτη οικοδέσποινα θα δώσει την ευκαιρία στους καλεσμένους της να δοκιμάσουν ένα αμερικάνικο μενού και να «ταξιδέψουν» έως το Μανχάταν. Τη σκυτάλη θα πάρουν η Φραγκούλα, η Γωγώ από την Καστέλα, ο Γιώργος από την Κοκκινιά και η Ευδοξία από το Πασαλιμάνι.

Μια παρέα γεμάτη εκπλήξεις, αλλά και έντονο ανταγωνισμό. Ποιος θα είναι ο νικητής; Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες, που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.000 ευρώ:

Δευτέρα 3 Ιουνίου - Σιμέλα, 30 ετών: Η Σιμέλα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη όπου και εργαζόταν ως δασκάλα. Κάθε χρόνο ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές, ωστόσο φέτος αποφάσισε να μην επιστρέψει πίσω στις ΗΠΑ. Λατρεύει την Ελλάδα και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Έμαθε να μαγειρεύει δίπλα στη μαμά της και αγαπάει τη μαγειρική αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι η ζαχαροπλαστική. Αγαπά πολύ τα ζώα και έχει υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι, τη Λάιλα.
Τρίτη 4 Ιουνίου - Φραγκούλα, 38 ετών: Η Φραγκούλα έχει σπουδάσει κομμωτική αλλά δεν εργάστηκε ποτέ ως κομμώτρια. Μέχρι σήμερα έχει κάνει αρκετές δουλειές αλλά ακόμη δεν έχει βρει το επάγγελμα που πραγματικά της αρέσει. Το τελευταίο εξάμηνο είναι πολύ εpωτευμένη και ονειρεύεται να κάνει πολλά ταξίδια με το σύντροφό της.  Έχει ρίζες από την Κρήτη, τη Μ. Ασία και τη Χίο. Έμαθε να μαγειρεύει από τις γιαγιάδες της και έχει αδυναμία στη κρητική κουζίνα. Όταν μαγειρεύει τραγουδάει γιατί πιστεύει ότι έτσι γίνονται πιο νόστιμα τα φαγητά. Είναι χαρούμενη και αισιόδοξη και δεν της αρέσει η ειρωνεία και η αγαρμποσύνη. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ταξίδι με το σύντροφο της.
Τετάρτη 5 Ιουνίου - Γωγώ, 54 ετών: Η Γωγώ είναι μια γυναίκα που θέλει να ζει με καλή διάθεση την κάθε στιγμή και τις όποιες δυσκολίες να μπορεί να τις αντιμετωπίζει με χιούμορ. Για πολλά χρόνια εργαζόταν στο ναυτιλιακό γραφείο του συζύγου της. Έχει μία κόρη η οποία είναι 21 ετών.  Της αρέσουν το διάβασμα, το θέατρο, ο χορός και η ζωγραφική.
Πέμπτη 6 Ιουνίου - Γιώργος, 65 ετών: Ο Γιώργος είναι συνταξιούχος οικοδόμος και μένει στο Πειραιά. Είναι χήρος εδώ και δυόμιση χρόνια. Έχει 2 παιδιά και 4 εγγόνια. Πριν από τρεισήμισι χρόνια αρρώστησε η σύζυγός του και έκτοτε έμαθε να μαγειρεύει να πάντα. Όπως λέει είναι πολύ καλός στο να ανοίγει φύλλο και οι πίτες του είναι εξαιρετικές. Είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας, δοτικός  και πρόσχαρος άνθρωπος.  Τον εκνευρίζουν εκείνοι  που δεν σέβονται τον οικοδεσπότη. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα πάρει δώρα στα εγγόνια του.
Παρασκευή 7 Ιουνίου - Ευδοξία, 38 ετών: Η Ευδοξία έχει σπουδάσει νοσηλευτική αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με το επάγγελμα. Παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια μακιγιάζ και εργάστηκε ως μακιγιέζ στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Αφότου γνώρισε τον άντρα της, με τον οποίο έχουν σήμερα δύο κopιτσάκια 8 ετών, δούλεψε μαζί του στην ιχθυόσκαλα. Πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να ανοίξει ιχθυοπωλείο στον Πειραιά, το οποίο όμως δεν πήγε καλά και πρόσφατα αναγκάστηκε να το κλείσει. Της αρέσουν οι παρέες και ιδιαίτερα τα γλέντια με φίλους και συγγενείς.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: