«Κάτι Ψήνεται»: Οι παίκτες της εβδομάδας που στρώνουν τραπέζι (trailer)

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1.

Ο Κωνσταντίνος καλείται να «επιβιώσει» ανάμεσα σε τέσσερις γυναίκες. Τη Γεωργία, την Ιωάννα, την Ελεάνα και τη Βίκυ. Τα αστεία και οι πλάκες επικρατούν τη νέα εβδομάδα στο «Κάτι Ψήνεται» ενώ, ταυτόχρονα, ξεδιπλώνεται η στρατηγική των παικτών με την σκληρή κριτική και τα υπονοούμενα να μην λείπουν από το τραπέζι. Το αποτέλεσμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την τελευταία στιγμή σε μία σκληρή «μαγειρική» μάχη. Τελικά ο νικητής θα είναι άνδρας ή γυναίκα;

Δευτέρα 13 Μαΐου - Γεωργία, 41 ετών: Η Γεωργία μένει με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδελφό της στο Μοσχάτο. Εδώ και 25 χρόνια ασχολείται με την κομμωτική και το μακιγιάζ και αγαπά πολύ τη δουλειά της. Είναι από τη Λευκάδα και είναι ιδιαιτέρως υπερήφανη για την καταγωγή της και τους προγόνους της. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει σύντομες εκδρομές, της αρέσει ό, τι έχει σχέση με τη θάλασσα, ενώ για να διατηρείται σε φόρμα προτιμά την aerial yoga.

Τρίτη 14 Μαΐου - Ιωάννα, 29 ετών: Η Ιωάννα μεγάλωσε στην Πρέβεζα αλλά τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να σπουδάσει μαγειρική.  Μαγειρεύει κάθε μέρα και το απολαμβάνει. Της αρέσει να δοκιμάζει καινούριες γεύσεις και να πειραματίζεται. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της κοινωνικό και με χιούμορ. Στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει βόλτες με τις φίλες της και της αρέσει να ακούει μουσική. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να αποπληρώσει το κόστος των σπουδών της.

Τετάρτη 15 Μαΐου - Κωνσταντίνος, 42 ετώνΟ Κωνσταντίνος είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και ζει στις Σέρρες. Είναι παρουσιαστής σε τοπικό κανάλι μίας εκπομπής μαγειρικής που προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Παράλληλα συνεργάζεται με ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την γυμναστική και συγκεκριμένα με το crossfit. Έχει χιούμορ, είναι αισιόδοξος και του αρέσει να περνάει όμορφα. Το πιο μεγάλο του ελάττωμα είναι η ασυνέπεια του. Η επαφή με την μαγειρική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία και απολαμβάνει να μαγειρεύει για τους φίλους του. Εάν κερδίσει θα διαθέσει τα χρήματα στα παιδιά του που σπουδάζουν.

Πέμπτη 16 Μαΐου - Ελεάνα, 31 ετώνΗ Ελεάνα κατάγεται από την Αθήνα αλλά πλέον ζει με τον σύζυγο και την δυόμισι ετών κόρη της στην Καβάλα. Η σχέση της με την κουζίνα είναι πολύ καλή και μαγειρεύει σχεδόν κάθε μέρα. Είναι πολύ δημιουργική, δραστήρια, ισχυρογνώμων αλλά και αρκετά αφηρημένη. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το ξοδέψει όλο για την οικογένεια της.

Παρασκευή 17 Μαΐου - Βίκυ 45, ετώνΗ Βίκυ ζει με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά στην Αρτέμιδα Αττικής. Έμαθε να μαγειρεύει από τη μαμά της κλασικές παραδοσιακές συνταγές. Θεωρεί ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα και όποιο φαγητό και αν φτιάξει θα το κάνει νόστιμο. Σαν άνθρωπος είναι αρκετά εξωστρεφής και ευδιάθετος. Ασχολείται παρά πολύ με την γυμναστική και συγκεκριμένα κάνει cross training και μαθήματα kick boxing.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: