«Κάτι Ψήνεται»: Γνωρίστε τους παίκτες της νέας εβδομάδας (trailer)

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1.

Πέντε άνθρωποι συναντιούνται για πρώτη φορά έχοντας ένα και μόνο στοιχείο να τους συνδέει: την παντελή έλλειψη της αίσθησης του ρίσκου.  Πρώτη οικοδέσποινα θα είναι η Έφη  η οποία θα προσπαθήσει να μυήσει τους καλεσμένους της σε ένα αυθεντικό νιγηριανό μενού. Η Γεωργία, ο Στέλιος, η Μαρία και η Φαίη συμπληρώνουν μια πεντάδα γεμάτη όρεξη και φαντασία.
Τη νέα αυτή εβδομάδα το μενού είναι γεμάτο με συνταγές εξωτικές και πιάτα… πολυπολιτισμικά. Ένα γευστικό ταξίδι αρχίζει από την Ελλάδα μέχρι τη Νιγηρία και από την Ιταλία έως τη Γερμανία. Ποιος θα είναι, άραγε, ο νικητής; Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.000 ευρώ!
Δευτέρα 27 Μαΐου – Έφη, 50 ετών: Η Έφη είναι σεφ και ζει στο Χαϊδάρι με τους δύο γιους της. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νιγηρία. Δεκαεννέα ετών επισκέφθηκε για διακοπές το Λος Άντζελες και όταν είδε πόσο ωραία ήταν τα κολέγια εκεί αποφάσισε να μείνει και να σπουδάσει χημικός. Παράλληλα, με τις σπουδές της δούλευε σε catering. Το 1992 επιστρέφει στην Ελλάδα χωρίς να πάρει το δίπλωμα της και δουλεύει σαν γραμματέας. Επίσης αρχίζει να ζωγραφίζει πίνακες και τοίχους για μαγαζιά, club και εστιατόρια. Τελικά,  αποφασίζει να πάει σε μία σχολή μαγειρικής. Είναι ευχάριστη, έχει πολύ φαντασία και της αρέσει να χαίρεται τη ζωή. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το μοιραστεί με τους γιους της ή θα πάει μαζί τους ένα ταξίδι.
Τρίτη 28 Μαΐου – Γεωργία, 22 ετών: Η Γεωργία είναι φοιτήτρια και ζει με τους γονείς της στην Αγ. Βαρβάρα. Σπουδάζει ψυχολογία και παρακολουθεί μαθήματα εξ αποστάσεως σε πανεπιστήμιο στην Κύπρο. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον σύγχρονο χορό. Η Γεωργία είναι κοινωνική, έχει χιούμορ, και απεχθάνεται τα ψέματα. Με την μαγειρική έχει «φοιτητική σχέση» δηλαδή μαγειρεύει τα απολύτως απαραίτητα όπως: μακαρόνια, φιλέτο χοιρινό, σουφλέ και πολλές σαλάτες. Δεν ξέρει να μαγειρεύει πιο δύσκολες συνταγές, αλλά ό,τι φτιάχνει το πετυχαίνει τέλεια. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το διαθέσει για τις σπουδές της.
Τετάρτη 29 Μαΐου – Στέλιος, 31 ετών: Ο Στέλιος έχει σπουδάσει Ιχθυοκαλλιέργεια στην Ηγουμενίτσα. Όταν τέλειωσε τις σπουδές του μετακόμισε στον Βόλο για  να κάνει το μεταπτυχιακό του. Η μαγειρική δεν είναι το φόρτε του, αλλά αν έχει όρεξη και καλή διάθεση μαγειρεύει εντυπωσιακά πιάτα. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο του αρέσει να ασχολείται με τα ψαράκια του ή να κάνει βόλτες με το φουσκωτό στη θάλασσα για να ξεφεύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να χαλαρώνει. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το διαθέσει για να ψωνίσει δώρα στο μωράκι του.
Πέμπτη 30 Μαΐου – Μαρία, 50 ετών: Η Μαρία είναι 31 χρόνια παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.  Είναι πολύ φιλόζωη κι έχει δύο σκυλάκια κι έναν γάτο, τον Σνούπι που τον υπεραγάπα και τον φροντίζει σαν μικρό παιδί. Στην κουζίνα της αρέσει πάρα πολύ να πειραματίζεται, ψάχνει συνταγές στο διαδίκτυο, αγαπάει τις προκλήσεις και όχι τα τετριμμένα. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ταξίδι με τον σύζυγό της στην Ιταλία.
Παρασκευή 31 Μαΐου – Φαίη, 27 ετών: Η Φαίη μένει στο Κιάτο με τον σύντροφο της. Είναι αστυνομικός και στον ελεύθερο χρόνο της κάνει βόλτες με τον σκύλο της τον Δία, παίζει bowling με τους φίλους της και πηγαίνει στο  γυμναστήριο. Είναι ευχάριστη, κοινωνική και χαμογελαστή. Της αρέσει η καλή παρέα και το καλό φαγητό. Δεν αντέχει δίπλα της ανθρώπους μίζερους, υποτονικούς και απαισιόδοξους. Νευριάζει με την αγένεια και δεν ανέχεται την κακή συμπεριφορά. Αν κάποιος σχολιάσει αρνητικά τα πιάτα της θα το δεχτεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Μαγειρεύει συνεχώς τα πάντα, εκτός από γλυκά. Αν κερδίσει το έπαθλό θα ξεκινήσουν με τον σύντροφο της τις διαδικασίες του γάμου.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: