«Κάτι Ψήνεται»: Γνωρίστε τους παίκτες της νέας εβδομάδας που στρώνουν τραπέζι (trailer+photo)

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1.

Η νέα εβδομάδα στο «Κάτι Ψήνεται» αρχίζει συναρπαστικά με τους νέους διαγωνιζόμενους να ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα με τη μαγειρική τους.  Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής και να κερδίσει τα 2.000 ευρώ;

Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο:

Δευτέρα 10 Ιουνίου - Δήμητρα, 30 ετών: Η Δήμητρα είναι αρραβωνιασμένη και δουλεύει ως βοηθός ζαχαροπλάστη. Έχει σπουδάσει μαγειρική αλλά έχει χρόνια να δουλέψει σε κουζίνα. Ο λόγος που σταμάτησε είναι γιατί δεν άντεχε την πίεση. Είναι κοινωνική, δείχνει πάντα τα συναισθήματα της και δεν μπορεί να πει ψέματα. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ένα ταξίδι.

Τρίτη 11 Ιουνίου - Φανή, 40 ετών: Η Φανή είναι διαζευγμένη με δύο παιδιά. Σπούδασε τουριστικά. Είναι χαρούμενος χαρακτήρας, πολύ πεισματάρα και όταν βάζει έναν στόχο αποκλείεται να μην τον πετύχει. Μαγειρεύει από 14 ετών δίπλα στην μαμά της, την οποία θεωρεί την καλύτερη μαγείρισσα. Οι γεύσεις και τα φαγητά που μαγειρεύει είναι επηρεασμένα από την Σμύρνη. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το διαθέσει για τα έξοδα του γάμου τον οποίο προετοιμάζουν με τον σύντροφό της.

Τετάρτη 12 Ιουνίου - Λεωνίδας, 22 ετών: Ο Λεωνίδας είναι 22 ετών και μένει με τους γονείς του στο Κερατσίνι. Σπουδάζει μηχανικός στην ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού. Του αρέσει πολύ ο αθλητισμός και παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή του. Είναι άνθρωπος ευδιάθετος και διαθέτει χιούμορ. Ξεκίνησε να μαγειρεύει δίπλα στην μητέρα του. Του αρέσουν οι νέες γεύσεις και για αυτό και θα ήθελε να δοκιμάσει διαφορετικά είδη κουζίνας από την παρέα της εβδομάδας. Αν κερδίσει το έπαθλο θα κάνει ένα ταξίδι.

Πέμπτη 13 Ιουνίου - Χρήστος, 64 ετών: Ο Χρήστος είναι παντρεμένος 46 χρόνια, έχει 4 παιδιά και 4 εγγόνια τα οποία υπεραγαπά. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζονταν ως οδηγός σχολικού λεωφορείου. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους παραδοσιακούς χορούς και κάνει ποδήλατο. Κάθε μέρα θα κάνει την βόλτα του στην παραλία και θα πάει να πιεί τον καφέ του στο καφενείο. Είναι πολύ κοινωνικός και ευχάριστος. Όταν έχει καλή παρέα και δεν τον βαριέται ποτέ. Με την μαγειρική τα πάει πολύ καλά. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το διαθέσει για τα εγγόνια του.

Παρασκευή 14 Ιουνίου - Δημήτρης, 38 ετών: Ο Δημήτρης είναι παντρεμένος και έχει δύο κopιτσάκια 1,5 και 8 ετών, αντίστοιχα. Ασχολείται με τη διαδικτυακή προώθηση προϊόντων, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον προγραμματισμό Η/Υ, ενώ στο παρελθόν διατηρούσε δύο καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Τη ζωή του σημάδεψε ένα τροχαίο ατύχημα που είχε σε ηλικία 5,5 ετών, όταν διερχόμενο όχημα χτύπησε εκείνον και τη μητέρα του ενώ διέσχιζαν τον δρόμο. Με την μαγειρική έχει μία ιδιαίτερη σχέση. Θεωρεί ότι είναι καλύτερος μάγειρας από την γυναίκα του και της έχει μάθει πολλές τεχνικές για την βελτιώσει. Ο Δημήτρης θα είναι πολύ αυστηρός με την κριτική του γιατί είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής και πρέπει να κερδίσει ο καλύτερος. Αν κερδίσει ο ίδιος το έπαθλο θα το διαθέσει για συμπληρώσει το ποσό που χρειάζεται για την αγορά αυτοκίνητου.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: